990-5910F-011

Lähtöreleiden määrittäminen

 1. Napauta Määritys > Koskettimet ja releet ja valitse lähtörele, jonka haluat määrittää.
 2. Aseta Viive (s).
 3. Valitse, otetaanko Virran tarkistustila käyttöön (oletuksena poistettu käytöstä).

  Kun Virran tarkistustila on käytössä, lähtörele on aktivoitu, ja sen aktivointi poistuu, kun lähtöreleeseen määritetyt tapahtumat tapahtuvat (yleensä aktivoitu).

  Kun Virran tarkistustila ei ole käytössä, lähtörelettä ei ole aktivoitu, ja se aktivoituu, kun lähtöreleelle määritetyt tapahtumat tapahtuvat (yleensä ei aktivoitu).

  Virran tarkistustila otetaan käyttöön erikseen joka lähdölle. Sen avulla voidaan havaita, jos lähtörele ei toimi.

  • Jos virransyöttö lähtöreleisiin katkeaa, kaikkiin lähtöreleisiin liittyvät tapahtumat ilmaistaan.

  • Jos yhtä lähtörelettä ei voi käyttää, kyseiseen lähtöreleeseen liittyvät tapahtumat ilmaistaan.

 4. Valitse tapahtumat, jotka haluat määrittää lähtöreleelle. Napauta kullakin sivulla OK tallentaaksesi asetukset ja napauta nuolikuvaketta siirtyäksesi seuraavalle sivulle.
  HUOMAUTUS: Samalle lähtöreleelle on mahdollista määrittää useita toimintoja.
  UPS:n yleishälytys: Lähtö käynnistyy, kun UPSille on mikä tahansa hälytys. UPS huoltotilassa: Lähtö käynnistyy, kun laitteen lähtökatkaisija (UOB) on avattu, jolloin UPS siirtyy huoltotilaan. UPS ei varaa kuormaa.
  UPS-tiedotushälytys: Lähtö käynnistyy, kun UPSille on tiedotushälytys. Ulkoinen vika: Lähtö käynnistyy, kun UPS tunnistaa ulkoisen vian.
  UPSin varoitushälytys: Lähtö käynnistyy, kun UPSille on varoitushälytys. Tuuletin ei toimi: Lähtö käynnistyy, kun yksi tai useampi tuuletin ei toimi.
  UPSin kriittinen hälytys: Lähtö käynnistyy, kun UPSille on kriittinen hälytys. Akun jännite alhainen: Lähtö käynnistyy, kun akun jännite on kynnysarvon alapuolella.
  Järjestelmän yleishälytys: Lähtö käynnistyy, kun järjestelmälle on mikä tahansa hälytys. Akku ei toimi asianmukaisesti: Lähtö käynnistyy, kun akut eivät toimi oikein.
  Järjestelmän tiedotushälytys: Lähtö käynnistyy, kun järjestelmälle on tiedotushälytys. Akku on irrotettu: Lähtö käynnistyy, kun akut on irrotettu tai akkukatkaisijat ovat auki.
  Järjestelmän varoitushälytys: Lähtö käynnistyy, kun järjestelmälle on varoitushälytys. Vaihtosuuntaajan ylikuormitus: Lähtö käynnistyy ylikuormitustilassa UPSin ollessa muunninkäytössä.
  Järjestelmän kriittinen hälytys: Lähtö käynnistyy, kun järjestelmälle on kriittinen hälytys. Lähdön ylikuormitus: Lähtö käynnistyy ylikuormitustilassa UPSin ollessa muunninkäytössä tai ohituskäytössä.
  UPS normaalikäytössä: Lähtö käynnistyy UPSin ollessa normaalikäytössä. Tulo ei rajoissa: Lähtö käynnistyy, kun syöttö ei ole rajoissa.
  UPS akkukäytössä: Lähtö käynnistyy UPSin ollessa akkukäytössä. Ohitus ylittää sallitut arvot: Lähtö käynnistyy, kun ohitus ylittää sallitut arvot.
  UPS staattisessa ohituskäytössä: Lähtö käynnistyy UPSin ollessa pakotetussa staattisessa ohituskäytössä tai pyydetyssä staattisessa ohituskäytössä. EPO aktiivinen: Lähtö käynnistyy, kun EPO on aktivoitu.
  UPS huolto-ohituskäytössä: Lähtö käynnistyy UPSin ollessa sisäisessä tai ulkoisessa huolto-ohituskäytössä. Kuormien erottaminen: Lähtö käynnistyy UPSin ollessa akkukäytössä ja akun varaustilan saavuttaessa määritetyn kynnysarvon.
 5. Napauta OK, niin tehdyt asetukset tallentuvat.
QR Code is a registered trademark of DENSO WAVE INCORPORATED in Japan and other countries.

Auttoiko tämä?