990-5910F-011

Tuloliittimien määrittäminen

 1. Napauta Määritys > Koskettimet ja releet ja valitse tuloliitin, jonka haluat määrittää.
 2. Valitse pudotusvalikosta toiminto valitulle syöttöliittimelle:
  Ei mitään: Tälle syöttöliittimelle ei ole määritetty mitään toimintoa. Generaattori syöttää virtaa UPSille: Ilmaisee, että UPS toimii generaattorilla. Sinun on myös valittava akun latausvirran rajoitus, kun UPS toimii generaattorilla. Aseta Akun latausteho käytettäessä generaattoria arvoon 0 % (ei latausta), 10 %, 25 %, 50 %, 75 % tai 100 % (täysi lataus). Kohdan Akun latausteho käytettäessä generaattoria voi valita vain tälle toiminnolle.
  Maavika: Ilmaisee, että järjestelmässä on maavika. Akkutilan tuuletus ei toimi: Ilmaisee, että akkutilan tuuletus ei toimi. Kun tulo on aktiivinen, akkulaturi sammuu.
  Käyttäjän määrittämä 1: Yleiskäytön syöttö. Ulkoisessa akkuvalvonnassa havaittiin vika: Ilmaisee, että ulkoinen akkuvalvonta on havainnut vian. Kun tulo on aktiivinen, UPS lähettää hälytyksen (ei muita toimintoja).
  Käyttäjän määrittämä 2: Yleiskäytön syöttö. Korkean hyötysuhteen tila poistettu käytöstä: Jos tämä tulo on aktivoitu, UPS ei voi siirtyä korkean hyötysuhteen tilaan (ECO-tila ja eConversion-tila) tai se poistuu aktiivisesta korkean hyötysuhteen tilasta.
  Ulkoisen energiavaraston valvonta havaitsi vähäisen virheen: Ilmaisee, että ulkoisen energiavaraston valvonta havaitsi vähäisen virheen. Ulkoinen signaali sammuttaa laturin: Jos tämä tulo on aktivoitu, laturi kytkeytyy pois päältä ulkoisesta laitteesta tulevasta signaalista, esimerkiksi ulkoisesta energiavarastosta tulevasta signaalista.
  Ulkoisen energiavaraston valvonta havaitsi tärkeän virheen: Ilmaisee, että ulkoisen energiavaraston valvonta havaitsi tärkeän virheen. Muuntajan lämpötila on liian korkea: Tulo ilmaisee, että muuntaja on antanut korkeaa lämpötilaa koskevan hälytyksen.
 3. Napauta OK, niin tehdyt asetukset tallentuvat.
QR Code is a registered trademark of DENSO WAVE INCORPORATED in Japan and other countries.

Auttoiko tämä?