990-91263A-004

Sammenkobl modulært batteriskab 1 med den tilstødende UPS for eksterne batterier

 1. Skub UPS'en på plads.
 2. Monter de tre sammenkoblingsklemmer på modulært batteriskab 1.

  Modulært batteriskab 1 set bagfra

 3. Fastgør signalkablerne (0W13069 og 0W13070) fra den valgfrie pakke GVSOPT030 på højre side af det modulære batteriskab 1 med de medfølgende kabelbindere. Placer kabelenderne midlertidigt på øverste og nederste hylde i modulært batteriskab 1, så kablerne ikke bliver beskadiget under sammenkoblingen med UPS'en. Kabelforbindelser er beskrevet i Tilslut signalkablerne.
 4. Fastgør DC kablerne og PE-kablet fra den valgfrie pakke GVSOPT030 på højre side af modulært batteriskab 1 med de medfølgende kabelbindere. Placer kabelenderne midlertidigt på øverste og nederste hylde i modulært batteriskab 1, så kablerne ikke bliver beskadiget under sammenkoblingen med UPS'en. Kabelforbindelser er beskrevet i Tilslut strømkablerne til en UPS klassificeret til maksimum 50 kW eller Tilslut strømkablerne til en UPS klassificeret til over 50 kW.

  Tilstødende UPS til eksterne batterier klassificeret til maksimalt 50 kW

  Tilstødende UPS til eksterne batterier klassificeret til over 50 kW

 5. Få modulært batteriskab 1 til at flugte med UPS'en. Skub modulært batteriskab 1 ind, indtil hullerne til de forreste sammenkoblingsskruer flugter med hullerne i UPS'en. Sammenkoblingsklemmerne vil gribe fat i UPS'en, når de er i den korrekte position.
 6. Monter de tre sammenkoblingsskruer mellem modulært batteriskab 1 og UPS'en.

  Modulært batteriskab 1 og UPS til eksterne batterier

 7. Skub mellemrumsdækslet ned mellem modulært batteriskab 1 og UPS'en.
QR Code is a registered trademark of DENSO WAVE INCORPORATED in Japan and other countries.

Var dette nyttigt?