990-91460A-022

Installeer de behuizing voor invoer aan de onderkant met de Easy UPS 3L

GEVAAR
gevaar voor elektrische schok, ontploffing of vlambogen
Boor of stans alleen gaten als de wartelplaten zijn verwijderd, en boor of stans niet te dicht bij de behuizing.
Wanneer deze instructies niet worden gevolgd, kan dit leiden tot ernstig of dodelijk letsel.
 1. Plaats de UPS met een vorkheftruck op de definitieve locatie.
 2. Verwijder het rechterzijpaneel en de drie achterplaten van de UPS. Verwijder het linkerzijpaneel van de behuizing voor invoer aan de onderkant.

  De UPS en de behuizing voor invoer aan de onderkant

 3. Schuif de behuizing voor invoer aan de onderkant naar zijn definitieve positie aan de rechterkant van de UPS.
 4. Draai de voorste en achterste stelpoten op de behuizing voor invoer aan de onderkant omlaag met een steeksleutel totdat ze contact maken met de vloer. De zwenkwieltjes mogen geen contact maken met de vloer. Gebruik een waterpas om te controleren of de behuizing voor invoer aan de onderkant rechtstaat.
  LET OP
  Risico op beschadiging van apparatuur
  Verplaats de behuizing niet, nadat de stelpoten omlaag zijn gedraaid.
  Wanneer deze instructies niet worden gevolgd, kan dit leiden tot schade aan de apparatuur.
 5. Verwijder de beugels (A) van de behuizing voor invoer aan de onderkant en gooi de beugels (A) weg. Verwijder de kabelontlastingen (B) en installeer de kabelontlastingen (B) op de nieuwe positie.
 6. Tref voorbereidingen voor stroomkabels en signaaldraden:
  1. Verwijder de middelste voorplaat, de onderste voorplaat en de driehoekige dekplaten van de behuizing voor invoer aan de onderkant.
  2. Verwijder de wartelplaten voor de signaaldraden en de wartelplaten voor de stroomkabels.
  3. Verwijder de twee zwenkwieltjes van de wartelplaat voor de stroomkabels.
  4. Boor/stans gaten voor kabels of kabelgeleidingen/kabelgoten in de wartelplaten. Installeer kabelgeleidingen/kabelgoten (niet meegeleverd), indien van toepassing.
  5. Plaats de wartelplaten terug. Houd de driehoekige dekplaten, de onderste voorplaat en de middelste voorplaat gereed voor de definitieve installatie.
 7. Verwijder de achterplaat van de behuizing voor invoer aan de onderkant.
 8. Verbind de behuizing voor invoer aan de onderkant en de UPS met elkaar aan de voorzijde en achterzijde zoals afgebeeld door middel van schroeven en de meegeleverde speciale moeren.
 9. Verwijder de voorste en achterste transportbeugels van de behuizing voor invoer aan de onderkant, nadat de onderlinge verbinding is voltooid.
 10. Installeer de achterplaten weer op de UPS en op de behuizing voor invoer aan de onderkant. Installeer het zijpaneel aan de rechterkant van de behuizing voor invoer aan de onderkant. Het zijpaneel is in stap 2 verwijderd van de linkerzijde van de behuizing voor invoer aan de onderkant.
 11. Leg de signaaldraden door de behuizing voor invoer aan de onderkant en de UPS in. Leg de kabels zoals afgebeeld om de Class 2/SELV-kabels van de non-Class 2/non-SELV-kabels te scheiden.
 12. Leg de ingangskabels, de batterijkabels, de nulleiders en de PE-kabels omhoog door de rechterhelft van de behuizing voor invoer aan de onderkant en de UPS in, zoals afgebeeld. Gebruik flexibele koperen stroomkabels.
 13. Leg de bypasskabels en de uitgangskabels omhoog door de linkerhelft van de behuizing voor invoer aan de onderkant en de UPS in, zoals afgebeeld. Gebruik flexibele koperen stroomkabels.
 14. Installeer de driehoekige dekplaten, de onderste voorplaat en de middelste voorplaat op de behuizing voor invoer aan de onderkant.
 15. Volg de installatiehandleiding van de UPS om de stroomkabels te verbinden.
QR Code is a registered trademark of DENSO WAVE INCORPORATED in Japan and other countries.

Was dit nuttig?