990-5910F-011

Hälytysviestit

Teksti näytöllä Vakavuus Kuvaus Korjaava toimenpide
Aktivointikoodi ei ole kelvollinen UPS:lle Kriittinen Aktivointikoodi ei ole kelvollinen UPSille. Anna kelvollinen aktivointikoodi.
Aktivointikoodi puuttuu Kriittinen Aktivointikoodi puuttuu. Anna aktivointikoodi.
Ilmansuodattimen teknistä tarkastusta suositellaan Tiedotus Ilmansuodattimet täytyy tarkastaa, ne on suositeltavaa huoltaa ennakoivasti. Ilmansuodattimet täytyy ehkä vaihtaa.
Ympäristön lämpötila on korkea Varoitus Ympäristön lämpötila on korkea.  
Ympäristön lämpötila ylittää sallitut arvot Varoitus Ympäristön lämpötila ylittää sallitut arvot.  
Määritetty UPS-virtaluokitus alittaa määritetyn UPS-virtaluokituksen Varoitus Vaihtosuuntaajan virtaluokitus on matalampi kuin määritetty UPS-virtaluokitus.  
Akkuvaraus purkautuu Varoitus Kuorma käyttää enemmän virtaa kuin UPSilla on käytettävissä syötöstä, minkä vuoksi UPS ottaa virtaa akuista.  
Akun katkaisija BB1 auki Varoitus Akkukatkaisija BB1 on auki.  
Akun katkaisija BB2 auki Varoitus Akkukatkaisija BB2 on auki.  
Akun kapasiteetti on hyväksyttävän vähimmäistason alapuolella Varoitus Akun kapasiteetti on hyväksyttävän vähimmäistason alapuolella UPS-virtaluokituksen mukaan. Akkuvaurion vaara. Muuta akkukokoonpanoa tai lisää akku, jonka kapasiteetti on suurempi.
Akun kunto on huono Varoitus Akkukapasiteetti on alle 50 %. Akut kannattaisi vaihtaa.
Akun kunto on heikko Varoitus Akkukapasiteetti on 50–75 %.  
Akku määritetty väärin Varoitus Sarjan akkujen määräasetusten, akun kennojen määrän ja kennon nimellisjännitteen määritykset eivät vastaa UPS-laitteen akkujännitteen vaihtelualuetta. Tarkista ja korjaa akkuasetukset.
Akun ylläpitovarausvirta ylittää odotetun arvon Varoitus Akun ylläpitovarausvirta ylittää odotetun arvon, ja sitä on rajoitettu lämpöryntäyksen välttämiseksi. Tarkista akku.
Akun käyttöaika on alle sallitun arvon Varoitus Akun käyttöaika on alle määritetyn sallitun minimiarvon.  
Akku ei toimi asianmukaisesti Kriittinen Akku ei toimi asianmukaisesti. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Akkumoduulin lämpötila ylittää sallitut arvot Varoitus Akkumoduulin lämpötila ylittää sallitut arvot. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Akkumoduulin lämpötila-anturi ei toimi asianmukaisesti Varoitus Akkumoduulin lämpötila-anturi ei toimi asianmukaisesti. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Akkumoduulin tyyppi tuntematon Varoitus Akkumoduulin tyyppi tuntematon. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Akkutilan tuuletus ei toimi Varoitus Syöttöliitin ilmoittaa, että akkutilan tuuletus ei toimi oikein.  
Akun jännite ei vastaa akun määritystä Kriittinen Akun jännite ei vastaa akun määritystä. Tarkista ja korjaa akkuasetukset.
BMC-tietoliikenne ei toimi – yhdistetty Varoitus Yhteys akun valvontaohjaimen (BMC) ja järjestelmätason ohjaimen (SLC) välillä ei toimi. Akun valvontaohjain (BMC) on yhdistetty. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
BMC-tietoliikenne ei toimi – yhteys katkaistu Varoitus Yhteys akun valvontaohjaimen (BMC) ja järjestelmätason ohjaimen (SLC) välillä ei toimi. Akun valvontaohjaimen (BMC) yhteys on katkaistu. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
BMC-tietoliikennettä ei ole todennettu Varoitus Yhteyttä akun valvontaohjaimen (BMC) ja järjestelmätason ohjaimen (SLC) välillä ei ole todennettu. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Neutraalin ja maadoituksen välinen liitos puuttuu Varoitus Neutraalin ja maadoituksen välinen liitos puuttuu.  
IMB-katkaisija kiinni Varoitus Sisäinen huoltokatkaisija (IMB) on kiinni ja syöttää kuormaa suojaamattomalla teholla ohituksesta.  
MBB-katkaisija kiinni Varoitus Huolto-ohituksen katkaisija (MBB) on suljettu, ja kuormaan syötetään suojaamatonta virtaa ohituksesta.  
RIMB-katkaisija kiinni Varoitus Sisäinen huolto-ohituksen etäkatkaisija (IMB) on kiinni ja syöttää kuormaa suojaamattomalla teholla ohituksesta.  
SIB-katkaisija auki Varoitus Järjestelmän erotinkatkaisija (SIB) on auki, eikä järjestelmä voi syöttää kuormaa.  
SSIB-katkaisija auki Varoitus Staattisen kytkimen syötön katkaisija (SSIB) on auki ja estää staattisen ohitustoiminnon.  
UIB-katkaisija auki Varoitus Yksikön syötön katkaisija (UIB) on auki, joten UPS ei voi toimia normaalisti.  
UOB-katkaisija auki Varoitus Yksikön lähdön katkaisija (UOB) on auki, eikä UPS voi syöttää kuormaa.  
Ohitustaajuus ylittää sallitut arvot Varoitus Ohitustaajuus ylittää sallitut arvot. Tarkista ohituksen taajuus ja ohituksen taajuuden asetus.
Ohitusvaihe puuttuu Varoitus Ohituksesta puuttuu vaihe. Tarkista ohitus. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Ohituksen vaihesekvenssi väärä Varoitus Ohituksen vaihekierto on väärä. Tarkista ohitus. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Ohitusjännite ylittää sallitut arvot Varoitus Ohituksen jännite ylittää sallitut arvot, joten UPS ei voi siirtyä pyydettyyn ohitustilaan.  
Latausteho matala Tiedotus Akun lataustehoa laskettiin. Tämän toiminnallisuuden syöttö aktivoitiin tai syöttövirta on saavuttanut enimmäisrajansa.
Latauksen sammuttaminen akun korkean lämpötilan vuoksi Varoitus Lataus on sammutettu akun korkean lämpötilan vuoksi. Tarkista akun lämpötila.
Määritetty UPS-virtaluokitus ylittää kehyksen virtaluokituksen Kriittinen Määritetty UPS-virtaluokitus on suurempi kuin kehyksen virtaluokitus. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Vahvista hävinnyt vikasietoisuus ja/tai siirry pakotettuun staattiseen ohitukseen Varoitus Vaihtosuuntaajan OFF-painiketta on painettu, ja käyttäjän on vahvistettava, että vikasietoisuus on menetetty ja/tai siirrytään pakotettuun staattiseen ohitukseen. Vahvista tai keskeytä näytössä.
Ohjainlaatikko ei käytettävissä Varoitus Käyttäjä poisti ohjainlaatikon käytöstä.  
Näyttötietoliikenne ei toimi – yhdistetty Varoitus Yhteys näytön ja järjestelmätason ohjaimen (SLC) välillä ei toimi. Näyttö on yhdistetty. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Näyttötietoliikenne ei toimi – yhteys katkaistu Varoitus Yhteys näytön ja järjestelmätason ohjaimen (SLC) välillä ei toimi. Näytön yhteys on katkaistu. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Näyttötietoliikennettä ei ole todennettu Varoitus Yhteyttä näytön ja järjestelmätason ohjaimen (SLC) välillä ei ole todennettu. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Hätäpysäytyskytkin aktivoitu Kriittinen Hätäpysäytyskytkin (EPO) on aktivoitu. Poista hätäpysäytyskytkimen (EPO) aktivointi.
Ulkoisessa akkuvalvonnassa havaittiin vika Varoitus Syöttöliitin ilmoittaa, että ulkoisessa akkuvalvonnassa havaittiin vika.  
Ulkoisen energian säilytyksen seuranta: merkittävä hälytys Kriittinen Syöttöliitin ilmaisee, että ulkoisen energian säilytyksen seuranta havaitsi merkittävän hälytyksen. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Ulkoisen energian säilytyksen seuranta: vähäinen hälytys Varoitus Syöttöliitin ilmaisee, että ulkoisen energian säilytyksen seuranta havaitsi vähäisen hälytyksen. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Ulkoinen signaali sammuttaa laturin: aktivoitu Varoitus Laturin syöttöliitin on käytössä. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
UPS-rinnakkaisyksiköiden laitteistoversiot eivät ole identtisiä Varoitus UPS-rinnakkaisyksiköiden laitteistoversiot eivät ole identtisiä. Päivitä rinnakkaisjärjestelmän kaikkien UPS-laitteiden laiteohjelmistot samaan versioon.
Rinnakkaisjärjestelmän yleinen tapahtuma Kriittinen Rinnakkaisjärjestelmää ei ole määritetty oikein tai se ei toimi oikein. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Generaattori syöttää UPS:lle Tiedotus Syöttöliitin ilmoittaa, että generaattori syöttää virtaa UPS-yksikköön.  
Maavika havaittu Varoitus Syöttöliitin ilmoittaa, että maadoitusjohtimessa on havaittu vika. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Akun lämpötila korkea Varoitus Akun lämpötila ylittää määritetyn hälytysrajan. Tarkista akun lämpötila. Korkea lämpötila saattaa vähentää akun käyttöaikaa.
Sammutus akun korkean lämpötilan vuoksi Kriittinen Energian säilytyksen seuranta havaitsi sammutusrajan ylittävän akun lämpötilan. Tarkista akun lämpötila.
Korkean hyötysuhteen tila poistettu käytöstä Tiedotus Korkean hyötysuhteen tila on poistettu käytöstä syöttöliittimestä.  
Suuren kosteuden raja ylitetty etäanturissa Varoitus Sisäinen ympäristön valvonta-anturi havaitsi, että suuren kosteuden raja on ylitetty. Tarkista ympäristö.
Korkean lämpötilan raja ylitetty etäanturissa Varoitus Sisäinen ympäristön valvonta-anturi havaitsi lämpötilan suurimman sallitun arvon ylittyneen. Tarkista ympäristö.
IMB suljettu rinnakkaisjärjestelmissä MBB:n avulla Varoitus Sisäinen huoltokatkaisija (IMB) on suljettu rinnakkaisjärjestelmässä huolto-ohituskatkaisijan (MBB) avulla.  
IMB-vikasietoisuuden valvonta ei toimi asianmukaisesti Varoitus Sisäisen huoltokatkaisijan (IMB) kaksi vikasietoista AUX-kytkintä eivät ilmoita samasta tilasta. Tarkista sisäisen huoltokatkaisijan (IMB) AUX-kytkinten kaapelit ja kytkennät.
Puutteellinen akkuryhmä havaittu Varoitus Puutteellinen akkuryhmä havaittu. Lisää puuttuvat akkumoduulit.
Virheellinen 3-johtoinen kokoonpano havaittu Kriittinen UPS-laitetta ei saa käyttää kolmijohtoisena järjestelmänä määritetyllä UPS-järjestelmän jännitteellä. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Virheellinen BMC-määritys havaittu Varoitus Virheellinen akun valvontaohjaimen (BMC) määritys havaittu. Tarkista, että akun valvontaohjaimen (BMC) osoitetunnukset on määritetty oikein ja että määritetty modulaaristen akkukotelojen määrä vastaa asennettujen akkukaappien määrää.
Virheellinen järjestelmän jännitekokoonpano havaittu Kriittinen Määritetty UPS-järjestelmän jännite ei ole sallitulla alueella. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Virheellinen UPS-perusmallinumero havaittu Kriittinen UPS-perusmallinumero ei vastaa asennettua kehystyyppiä, virtamoduulin tyyppiä ja staattisen ohituskytkinmoduulin (SBS) tyyppiä. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Virheellinen UPS-mallinumero havaittu Kriittinen UPS-mallinumero ei vastaa UPS-perusmallinumeroa. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Syöttötaajuus ylittää sallitut arvot Varoitus Syöttötaajuus ylittää sallitut arvot. Tarkista syöttötaajuus ja syöttötaajuuden asetus.
Syöttövaihe puuttuu Varoitus Syötöstä puuttuu vaihe. Tarkista syöttö. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Syötön vaihesekvenssi väärä Varoitus Syötön vaihekierto on väärä. Tarkista syöttö. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Syöttöjännite ylittää sallitut arvot Varoitus Syöttöjännite ylittää sallitut arvot.  
Sisäisen virtamoduulin redundanssi menetetty Varoitus Määritetty sisäisen virtamoduulin vikasietoisuus on menetetty, koska virtamoduuleja ei ole käytettävissä tarpeeksi monta. Lisää virtamoduuleja.
Vaihtosuuntaaja ei ole päällä käyttäjän pyynnön vuoksi Varoitus Vaihtosuuntaaja ei ole päällä käyttäjän pyynnön vuoksi.  
Vaihtosuuntaajan lähtö ei ole oikeassa vaiheessa ohituksen syötön kanssa Varoitus UPS:n vaihtosuuntaajan lähtö ei ole oikeassa vaiheessa ohituksen syöttöön nähden.  
UPS-laitteen kuorma on varoitustason yläpuolella Varoitus UPS-laitteen kuorma on ylittänyt varoitustason. Pienennä järjestelmän kuormitusta.
Ei viestintäyhteyttä etäanturiin Kriittinen Paikallisen verkon hallintarajapinnan yhteys sisäiseen ympäristön valvontaan on katkennut. Tarkista ympäristö.
Akun lämpötila matala Varoitus Akun lämpötila alittaa määritetyn hälytysrajan.  
Matalan kosteuden raja ylitetty etäanturissa Varoitus Sisäinen ympäristön valvonta-anturi havaitsi kosteuden pienimmän sallitun arvon alittuneen. Tarkista ympäristö.
Matalan lämpötilan raja ylitetty etäanturissa Varoitus Sisäinen ympäristön valvonta-anturi havaitsi lämpötilan pienimmän sallitun arvon alittuneen. Tarkista ympäristö.
Maksimikosteuden raja ylitetty etäanturissa Kriittinen Sisäinen ympäristön valvonta-anturi havaitsi kosteuden suurimman sallitun arvon ylittyneen. Tarkista ympäristö.
Maksimilämpötilan raja ylitetty etäanturissa Kriittinen Sisäinen ympäristön valvonta-anturi havaitsi lämpötilan suurimman sallitun arvon ylittyneen. Tarkista ympäristö.
MBB-vikasietoisuuden valvonta ei toimi asianmukaisesti Varoitus Huolto-ohituskatkaisijan (MBB) kaksi redundanttista AUX-kytkintä eivät ilmoita samasta tilasta. Tarkista huolto-ohituskatkaisijan (MBB) AUX-kytkinten kaapelit ja kytkennät.
Minimikosteuden raja ylitetty etäanturissa Kriittinen Sisäinen ympäristön valvonta-anturi havaitsi kosteuden pienimmän sallitun arvon alittuneen. Tarkista ympäristö.
Minimilämpötilan raja ylitetty etäanturissa Kriittinen Sisäinen ympäristön valvonta-anturi havaitsi lämpötilan pienimmän sallitun arvon alittuneen. Tarkista ympäristö.
Yhdistelmäakkumerkit ryhmätasolla havaittu Varoitus Ryhmän akkumoduulit eivät ole samaa merkkiä. Varmista, että ryhmän akkumoduulit ovat samaa merkkiä.
Yhdistelmäakkumoduulin kaupalliset viitteet ryhmätasolla havaittu Varoitus Järjestelmän akkumoduulien kaupalliset viitteet eivät ole samoja. Varmista, että kaikkien asennettujen akkumoduulien kaupalliset viitteet ovat samat.
Yhdistelmäakkuyksikköratkaisu havaittu Varoitus UPS on määritetty perusakkuyksikköratkaisua varten, mutta järjestelmässä on havaittu yksi tai useampi akkumoduuli. Varmista, että akkumoduuleja ei ole asennettu.
Modulaarisen akun katkaisija auki Varoitus Modulaarisen akun katkaisija on auki.  
Modulaarisen akkukotelon kaupallinen viite tuntematon Varoitus Modulaarisen akkukotelon kaupallinen viite on tuntematon. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Modulaarisen akkukotelon sulake palanut Varoitus Modulaarisen akkukotelon sulake on palanut. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Modulaarisen akun DC-rele avoin Varoitus Modulaarisen akun DC-rele on avoin.  
Modulaarisen akkujonon lämpötila toleranssirajojen ulkopuolella Varoitus Modulaarisen akkuryhmän lämpötila on toleranssirajojen ulkopuolella.  
Modulaarisen akun lämpötila ylittää sallitut arvot Varoitus Modulaarisen akun lämpötila on toleranssirajojen ulkopuolella.  
Useita NTP-palvelinyhteyksiä käytössä Varoitus Useita NTP-palvelinyhteyksiä on käytössä. Poista NTP-palvelu käytöstä.
Neutraali siirtymä havaittu Varoitus Havaittiin neutraali siirtymä.  
Ei NMC-viestintäyhteyttä – yhdistetty Varoitus Yhteys verkonhallintakortin (NMC) ja järjestelmätason ohjaimen (SLC) välillä ei toimi. Verkonhallintakortti (NMC) on yhdistetty. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Ei NMC-viestintäyhteyttä – katkennut Varoitus Yhteys verkonhallintakortin (NMC) ja järjestelmätason ohjaimen (SLC) välillä ei toimi. Verkonhallintakortin (NMC) yhteys on katkennut. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
NMC-viestintäyhteyttä ei varmennettu Varoitus Yhteyttä verkonhallintakortin (NMC) ja järjestelmätason ohjaimen (SLC) välillä ei ole todennettu. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
NMC-laiteohjelmisto yhteensopimaton Varoitus Verkonhallintakortin (NMC) laiteohjelmistoversio on yhteensopimaton. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Virtamoduuli/-moduuleja ei käytettävissä Varoitus Virtamoduuleja ei ole käytettävissä.  
SBS ei käytettävissä Varoitus Staattista ohituskytkinmoduulia (SBS) ei ole käytettävissä.  
UPS-yksiköitä ei ole valmiina tarpeeksi, jotta vaihtosuuntaaja voitaisiin käynnistää Varoitus Vähintään yksi rinnakkais-UPS-yksikkö on saanut pyynnön käynnistää vaihtosuuntaaja, mutta UPS-yksiköitä ei ole valmiina tarpeeksi vaihtosuuntaajan käynnistämiseksi. Käynnistä useampien UPS-yksiköiden vaihtosuuntaaja ja/tai tarkista asetus Kuorman varaamiseen tarvittavien rinnakkaisten UPS-yksiköiden vähimmäismäärä.
Lähtötaajuus ylittää sallitut arvot Varoitus Lähtötaajuus ylittää sallitut arvot. Tarkista lähtötaajuus ja lähtötaajuuden asetus.
Lähtöjännite ylittää sallitut arvot Varoitus Lähtöjännite ylittää sallitut arvot.  
UPS-laitteen ylikuormitus ympäristön korkean lämpötilan vuoksi Varoitus Kuorma ylittää UPS-laitteen määritetyn kapasiteetin, kun ympäristön lämpötila on korkea. Pienennä järjestelmän kuormitusta tai ympäristön lämpötilaa.
UPS-laitteen ylikuormitus tai oikosulku Varoitus Kuorma ylittää 100 % määritetystä kapasiteetista, tai lähdössä on oikosulku. Pienennä järjestelmän kuormitusta tai tarkista, onko lähdössä oikosulku.
Rinnakkaisyhteys katkennut PBUS-kaapelissa 1 Varoitus PBUS-kaapeli 1 on saattanut vahingoittua. Vaihda PBUS-kaapeli 1.
Rinnakkaisyhteys katkennut PBUS-kaapelissa 2 Varoitus PBUS-kaapeli 2 on saattanut vahingoittua. Vaihda PBUS-kaapeli 2.
Rinnakkainen yhdistelmäkäyttötila Varoitus Yksi tai useampi rinnakkainen UPS-laite toimii akkutilassa, mutta muut toimivat normaalitilassa.  
Rinnakkainen vikasietoisuus menetetty Varoitus Määritetty rinnakkainen vikasietoisuus menetettiin, koska kuorman lähtö on liian suuri tai koska saatavilla ei ole tarpeeksi rinnakkaisia UPS-laitteita. Pienennä järjestelmän kuormitusta tai lisää rinnakkaisia UPS-laitteita.
Rinnakkaislaitetta ei ole Varoitus UPS ei pysty viestimään rinnakkaisen UPS-laitteen %d kanssa. UPSista on saatettu katkaista virta, tai PBUS-kaapelit ovat saattaneet vahingoittua. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
PMC-tietoliikenne ei toimi – yhdistetty Varoitus Viestintäyhteys virtamoduulin ohjaimen (PMC) ja yksikön ohjaimen (UC) välillä on menetetty. Virtamoduulin ohjain (PMC) on yhdistetty. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
PMC-tietoliikenne ei toimi – yhteys katkaistu Varoitus Viestintäyhteys virtamoduulin ohjaimen (PMC) ja yksikön ohjaimen (UC) välillä on menetetty. Virtamoduulin ohjainta (PMC) ei ole yhdistetty. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
PMC-tietoliikennettä ei ole todennettu Varoitus Viestintäyhteyttä virtamoduulin ohjaimen (PMC) ja yksikön ohjaimen (UC) välillä ei ole todennettu. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Virtamoduuli ei käytettävissä Varoitus Virtamoduuli ei ole käytettävissä.  
Virtamoduulin tuuletin ei toimi Varoitus Virtamoduulissa on ainakin yksi tuuletin, joka ei toimi. Tuuletinten vikasietoisuus on menetetty. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Virtamoduulin tuloaukon lämpötila korkea Varoitus Virtamoduulin tuloaukon lämpötila on korkea.  
Virtamoduulin tuloaukon lämpötila ylittää sallitut arvot Varoitus Virtamoduulin tuloaukon lämpötila ylittää sallitut arvot.  
Virtamoduuli ei toimi Varoitus Virtamoduuli ei toimi. Vaihda virtamoduuli tai ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Virtamoduuli ylikuumentunut Kriittinen Virtamoduulin lämpötila on ylittänyt kriittisen tason.  
Virtamoduulin valvonta havaitsi vian Kriittinen Virtamoduulin valvonta havaitsi vian. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Virtamoduulin lämpötilavaroitus Varoitus Virtamoduulin lämpötila on ylittänyt varoitustason.  
Tuotetta ei ole rekisteröity Tiedotus UPS-laitetta ei ole rekisteröity. Rekisteröi tuote.
RIMB-vikasietoisuuden valvonta ei toimi asianmukaisesti Varoitus Sisäisen etähuoltokatkaisijan (RIMB) kaksi vikasietoista AUX-kytkintä eivät ilmoita samasta tilasta. Tarkista sisäisen etähuoltokatkaisijan (RIMB) AUX-kytkinten kaapelit ja kytkennät.
SBS-moduuli ei käytössä Varoitus Käyttäjä on poistanut staattisen ohituskytkinmoduulin (SBS) käytöstä.  
SBS-virtaluokitus alittaa määritetyn UPS-virtaluokituksen Varoitus Staattisen ohituskytkinmoduulin (SBS) virtaluokitus alittaa määritetyn UPS-virtaluokituksen. UPS-virtaluokitusta on laskettu, jotta se vastaa staattisen ohituskytkinmoduulin (SBS) virtaluokitusta.  
SBSC-tietoliikenne ei toimi – yhdistetty Varoitus Viestintäyhteys staattisen ohituskytkinmoduulin ohjaimen (SBSC) ja yksikön ohjaimen (UC) välillä on menetetty. Staattisen ohituskytkinmoduulin ohjain (SBSC) on yhdistetty. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
SBSC-tietoliikenne ei toimi – yhteys katkaistu Varoitus Viestintäyhteys staattisen ohituskytkinmoduulin ohjaimen (SBSC) ja yksikön ohjaimen (UC) välillä on menetetty. Staattisen ohituskytkinmoduulin ohjaimen (SBSC) yhteys on katkaistu. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
SBSC-tietoliikennettä ei ole todennettu Varoitus Viestintäyhteyttä staattisen ohituskytkinmoduulin ohjaimen (SBSC) ja yksikön ohjaimen (UC) välillä ei ole todennettu. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Asetustiedostoa ei hyväksytty Varoitus Asetustiedosto ei ole kelvollinen eikä sitä ole tarkoitettu tälle UPS-laitteelle.  
Ohjainlaatikon SLC ei toimi asianmukaisesti Kriittinen Ohjainlaatikon järjestelmätason ohjain (SLC) ei toimi asianmukaisesti Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Staattisen ohituskytkimen tuuletin ei toimi Varoitus Staattisessa ohituskytkinmoduulissa (SBS) on ainakin yksi tuuletin, joka ei toimi. Tuuletinten vikasietoisuus on menetetty. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Staattinen ohituskytkin ei toimi Kriittinen Staattinen ohituskytkin ei toimi. UPS ei voi siirtyä staattiseen ohitustoimintaan. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Staattisen ohituskytkimen varoitus Varoitus Staattinen ohituskytkin on tarkistettava, mutta se toimii edelleen. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Synkronointi ei käytettävissä – järjestelmä on vapaakäynnillä Varoitus UPS ei synkronoidu ohitussyötteen, ulkoisen lähteen tai rinnakkaisjärjestelmän kanssa.  
Järjestelmä lukittu ohitustoimintoon Kriittinen Järjestelmä on lukittu ohitustoimintoon. Järjestelmä on siirtynyt vaihtosuuntaajan käytöstä ohitustoimintoon ja takaisin yli 10 kertaa 75 sekunnin aikana. Paina vaihtosuuntaajan ON-painiketta, jos haluat siirtyä takaisin normaaliin toimintaan.
Järjestelmän toimintatila – Pakotettu staattinen ohitus Kriittinen Järjestelmä on ohitustilassa kriittisen tapahtuman tai vaihtosuuntaajan sammutuspyynnön vuoksi.  
Järjestelmän toimintatila – Huolto-ohitus Varoitus Järjestelmän kuorma syötetään huolto-ohituskatkaisijan (MBB) kautta.  
Järjestelmän toimintatila – Pois päältä Kriittinen Järjestelmän lähtövirta on katkaistu.  
Järjestelmän toimintatila – Pyydetty staattinen ohitus Varoitus Järjestelmä on ohitustilassa UPSin etupaneelista annetun tai käyttäjän käynnistämän ohjelmistokomennon vuoksi. Yleensä syynä on huoltotoimenpide.  
Järjestelmän toimintatila – Staattisen ohituksen valmiustila Kriittinen Järjestelmä on staattisen ohituksen valmiustilassa kriittisen tapahtuman tai vaihtosuuntaajan sammutuspyynnön vuoksi.  
Teknistä tarkastusta suositellaan Tiedotus Tuote ja sen akut täytyy tarkastaa, sillä ne on suositeltavaa huoltaa ennakoivasti. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Syöttö- ja/tai lähtömuuntajan lämpötila on liian korkea Varoitus Syöttö- ja/tai lähtömuuntajan lämpötila on liian korkea. Tarkista syöttö- ja/tai lähtömuuntajan lämpötila.
UC-tietoliikenne ei toimi – yhdistetty Varoitus Yhteys yksikön ohjaimen (UC) ja järjestelmätason ohjaimen (SLC) välillä ei toimi. Yksikön ohjain (UC) on yhdistetty. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
UC-tietoliikenne ei toimi – yhteys katkaistu Varoitus Yhteys yksikön ohjaimen (UC) ja järjestelmätason ohjaimen (SLC) välillä ei toimi. Yksikön ohjainta (UC) ei ole yhdistetty. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
UC-tietoliikennettä ei ole todennettu Varoitus Yhteyttä yksikön ohjaimen (UC) ja järjestelmätason ohjaimen (SLC) välillä ei ole todennettu. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Ohjainlaatikon UC ei toimi asianmukaisesti Kriittinen Ohjainlaatikon yksikön ohjain (UC) ei toimi asianmukaisesti Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Havaittu virtakehystyyppi, jota ei tueta Kriittinen UPS-laitteen nykyinen virtamääritys ei tue havaittua UPS-laitteen virtakehystyyppiä. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Havaittu virtamoduulityyppi, jota ei tueta Kriittinen UPS-laitteen nykyinen virtamääritys ei tue havaittua virtamoduulityyppiä. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Havaittu SBS-moduulityyppi, jota ei tueta Kriittinen UPS-laitteen nykyinen virtamääritys ei tue havaittua staattista ohituskytkinmoduulia (SBS). Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
UOB-vikasietoisuuden valvonta ei toimi asianmukaisesti Varoitus Yksikön lähtökatkaisijan (UOB) kaksi vikasietoista AUX-kytkintä eivät ilmoita samasta tilasta. Tarkista yksikön lähtökatkaisijan (UOB) AUX-kytkinten kaapelit ja kytkennät.
Staattiseen ohitustilaan lukittu UPS-yksikkö: aktivoitu Varoitus Staattiseen ohitustilaan lukitun UPS-yksikön syöttöliitin on aktivoitu.  
UPS:n toimintatila – Akku Varoitus Akkuvirta käytössä syöttövirtaongelman tai eConversion-tilasta siirtymisen vuoksi.  
UPS:n toimintatila – Akkutesti Tiedotus Akkuvirta käytössä akkujen suorituskykytestin vuoksi.  
UPS:n toimintatila – Pakotettu staattinen ohitus Kriittinen UPS on pakotetussa staattisessa ohituskäytössä. Tarkista aktiiviset hälytykset ja tapahtumaloki saadaksesi tietoja siitä, miksi UPS on pakotetussa staattisessa ohituskäytössä.
UPS:n toimintatila – Vaihtosuuntaaja valmiustilassa Tiedotus UPS on valmiina siirtymään akun käyttöön, mutta odottaa järjestelmän lupaa. UPS-lähtö ei ole käynnissä.  
UPS:n toimintatila – Huolto-ohitus Varoitus UPSin kuorma syötetään huolto-ohituskatkaisijan (MBB) kautta.  
UPS:n toimintatila – Pois päältä Kriittinen Lähtövirta ei ole käynnissä.  
UPS:n toimintatila – Pyydetty staattinen ohitus Varoitus UPS on ohitustilassa joko UPSin etupaneelista annetun tai käyttäjän käynnistämän ohjelmistokomennon takia. Tavallisesti ohitustilaa käytetään huollossa.  
UPS:n toimintatila – Staattisen ohituksen valmiustila Varoitus UPS on valmiina siirtymään staattiseen ohitukseen, mutta odottaa järjestelmän lupaa. UPS-lähtö ei ole käynnissä.  
UPS-lähdön kuormitus on liian matala eConversionin sallimiseen Tiedotus UPS-lähdön kuormitus on liian matala eConversionin sallimiseen Lisää UPS-lähdön kuormaa tai poista eConversion käytöstä.
UPS-valvonta havaitsi vian Kriittinen UPS-valvonta havaitsi vian. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
Käyttäjän määrittämä syöttö 1 aktivoitu Tiedotus Käyttäjän määrittämä syöttöliitin 1 on aktivoitu.  
Käyttäjän määrittämä syöttö 2 aktivoitu Tiedotus Käyttäjän määrittämä syöttöliitin 2 on aktivoitu.  
Takuu umpeutuu pian Tiedotus Tuotteen takuuaika on päättymässä. Ota yhteyttä Schneider Electriciin.
QR Code is a registered trademark of DENSO WAVE INCORPORATED in Japan and other countries.

Auttoiko tämä?