990-5910F-015

Figyelmeztető üzenetek

Szöveg megjelenítése Fontosság Leírás Javítási intézkedés
Az aktiválási kód nem érvényes az UPS-hez Kritikus Az aktiválási kód nem érvényes az UPS-hez. Adjon meg egy érvényes aktiválási kódot.
Az aktiválási kód hiányzik Kritikus Az aktiválási kód hiányzik. Adja meg az aktiválási kódot.
A levegőszűrő műszaki ellenőrzése javasolt Tájékoztató A légszűrőket a megelőző karbantartás részeként javasolt ellenőrizni. Előfordulhat, hogy ki kell cserélni a légszűrőket.
A környezeti hőmérséklet magas Figyelmeztetés A környezeti hőmérséklet magas.  
A környezeti hőmérséklet a tűrésen kívül esik Figyelmeztetés A környezeti hőmérséklet a tűrésen kívül esik.  
Az UPS elérhető teljesítménye kisebb, mint az UPS konfigurált teljesítménye Figyelmeztetés Az inverterből elérhető teljesítmény kisebb, mint az UPS konfigurált teljesítménye.  
Az akkumulátorok merülnek Figyelmeztetés A terhelés nagyobb teljesítményt igényel, mint amennyit az UPS a bemenetből fel tud venni, emiatt az UPS az akkumulátorokat használja.  
Az akkumulátor BB1 megszakítója nyitva Figyelmeztetés Az akkumulátor BB1 megszakítója nyitva van.  
Az akkumulátor BB2 megszakítója nyitva Figyelmeztetés Az akkumulátor BB2 megszakítója nyitva van.  
Az akkumulátor kapacitása az elfogadható minimum szint alatt van Figyelmeztetés Az akkumulátor kapacitása az UPS névleges teljesítményéhez tartozó minimálisan elfogadható érték alatt van. Fennáll az akkumulátor károsodásának veszélye. Módosítsa az akkumulátor konfigurációját, és/vagy helyezzen be nagyobb kapacitású akkumulátort.
Az akkumulátor állapota rossz Figyelmeztetés Az akkumulátor kapacitása 50% alatt van. Cserélje ki az akkumulátorokat.
Az akkumulátor állapota gyenge Figyelmeztetés Az akkumulátor kapacitása 50% és 75% között van.  
Az akkumulátor konfiguráció helytelen Figyelmeztetés A sorba kötött akkumulátorok számára, az akkumulátorban található cellák számára és a névleges cellafeszültségre vonatkozó beállítások konfigurációja nem egyezik meg az UPS akkumulátorfeszültség-tartományával. Ellenőrizze és helyesbítse az akkumulátor beállításait.
Az akkumulátor csepptöltési áramerőssége meghaladja az elvárt értéket Figyelmeztetés Az akkumulátor csepptöltési áramerőssége meghaladja az elvárt értéket, ezért a túlmelegedés elkerülése érdekében a rendszer korlátozta. Ellenőrizze az akkumulátort.
Az akkumulátor áthidalási idő az elfogadható minimum érték alatt van Figyelmeztetés Az akkumulátor áthidalási idő az elfogadható minimum érték alatt van.  
Az akkumulátorok nem működnek megfelelően Kritikus Az egyik akkumulátor nem működik megfelelően. Forduljon a Schneider Electrichez.
Az akkumulátormodul hőmérséklete a tűrésen kívül esik Figyelmeztetés Az akkumulátormodul hőmérséklete a tűrésen kívül esik. Forduljon a Schneider Electrichez.
Az akkumulátormodul hőmérséklet-érzékelője nem működik megfelelően Figyelmeztetés Az akkumulátormodul hőmérséklet-érzékelője nem működik megfelelően. Forduljon a Schneider Electrichez.
Az akkumulátormodul típusa ismeretlen Figyelmeztetés Az akkumulátormodul típusa ismeretlen. Forduljon a Schneider Electrichez.
Az akkumulátorhelyiség szellőzése nem működik Figyelmeztetés A kontaktus bemenet azt jelzi, hogy az akkumulátorhelyiség szellőzése nem működik megfelelően.  
Az akkumulátor feszültsége nem egyezik meg az akkumulátor konfigurációjával Kritikus Az akkumulátor feszültsége nem egyezik meg az akkumulátor konfigurációs beállításaival. Ellenőrizze és helyesbítse az akkumulátor beállításait.
Az akkumulátorfelügyelet-vezérlő (BMC) kommunikációja megszakadt - csatlakoztatva Figyelmeztetés Megszakadt a kommunikációs kapcsolat az akkumulátorfelügyelet-vezérlő (BMC) és a rendszerszintű vezérlő (SLC) között. Az akkumulátorfelügyelet-vezérlő (BMC) csatlakoztatva van. Forduljon a Schneider Electrichez.
Az akkumulátorfelügyelet-vezérlő (BMC) kommunikációja megszakadt - lecsatlakoztatva Figyelmeztetés Megszakadt a kommunikációs kapcsolat az akkumulátorfelügyelet-vezérlő (BMC) és a rendszerszintű vezérlő (SLC) között. Az akkumulátorfelügyelet-vezérlő (BMC) le van választva. Forduljon a Schneider Electrichez.
Az akkumulátorfelügyelet-vezérlő (BMC) kommunikációja nincs hitelesítve Figyelmeztetés Nincs hitelesítve a kommunikációs kapcsolat az akkumulátorfelügyelet-vezérlő (BMC) és a rendszerszintű vezérlő (SLC) között. Forduljon a Schneider Electrichez.
A nulla és a föld közötti kapcsolat hiányzik Figyelmeztetés A nulla és a föld közötti kapcsolat hiányzik.  
Belső manuális bypass megszakító (IMB) zárva Figyelmeztetés A belső manuális bypass megszakító (IMB) zárva van, így a bypassról védelem nélküli árammal történik a terhelés táplálása.  
Manuális bypass megszakító (MBB) zárva Figyelmeztetés A karbantartási bypass megszakító (MBB) zárva van, így a bypassról védelem nélküli árammal történik a terhelés táplálása.  
Redundáns belső manuális bypass megszakító (RIMB) zárva Figyelmeztetés A távoli belső karbantartási bypass megszakító (RIMB) zárva van, így a bypassról védelem nélküli árammal történik a terhelés táplálása.  
Rendszer kimeneti megszakító (SIB) nyitva Figyelmeztetés A rendszer kimeneti megszakító (SIB) nyitva van, és a rendszer nem képes a terhelés táplálására.  
Statikus kapcsoló bemeneti megszakítója (SSIB) nyitva Figyelmeztetés A statikus kapcsoló bemeneti megszakítója (SSIB) nyitva van, letiltva a statikus bypass üzemmódot.  
Bemeneti megszakító (UIB) nyitva Figyelmeztetés A bemeneti megszakító (UIB) nyitva van, és az UPS esetében blokkolva van a normál működés.  
Kimeneti megszakító (UOB) nyitva Figyelmeztetés A kimeneti megszakító (UOB) nyitva van, és az UPS esetében blokkolva van a terhelés táplálása.  
A bypass frekvencia a tűrésen kívül esik Figyelmeztetés A bypass frekvencia a tűrésen kívül esik. Ellenőrizze a bypass frekvenciát és annak beállítását.
Bypass fázis hiányzik Figyelmeztetés Egy bypass fázis hiányzik. Ellenőrizze a bypasst. Forduljon a Schneider Electrichez.
A bypass fázissorrend helytelen Figyelmeztetés A bypass fázissorrend helytelen. Ellenőrizze a bypasst. Forduljon a Schneider Electrichez.
A bypass feszültség a tűrésen kívül esik Figyelmeztetés A bypass feszültség a tűrésen kívül esik, és az UPS esetében blokkolva van a kért bypass üzemmód.  
A töltési teljesítmény lecsökkentve Tájékoztató Az akkumulátor töltési teljesítménye le lett csökkentve. A funkció bemenete aktiválva lett, vagy a bemeneti áramerősség elérte a maximális értéket.
A töltő az akkumulátor magas hőmérséklete miatt leáll Figyelmeztetés A töltő az akkumulátor magas hőmérséklete miatt le lett állítva. Ellenőrizze az akkumulátor hőmérsékletét.
Az UPS konfigurált teljesítménye meghaladja a keret névleges teljesítményét Kritikus Az UPS konfigurált teljesítménye nagyobb a keret névleges teljesítményénél. Forduljon a Schneider Electrichez.
Redundancia megszűnt és/vagy a kényszerített SBS bekapcsolás megerősítése Figyelmeztetés Az inverter kikapcsolási gombja meg lett nyomva, és a felhasználónak meg kell erősítenie a redundancia megszűnését és/vagy a kényszerített SBS bekapcsolását. A kijelző segítségével erősítse meg vagy szakítsa meg a műveletet.
Vezérlődoboz letiltva Figyelmeztetés A felhasználó letiltotta a vezérlődobozt.  
A kijelző kommunikációja megszakadt - csatlakoztatva Figyelmeztetés Megszakadt a kommunikációs kapcsolat a kijelző és a rendszerszintű vezérlő (SLC) között. A kijelző csatlakoztatva van. Forduljon a Schneider Electrichez.
A kijelző kommunikációja megszakadt - lecsatlakoztatva Figyelmeztetés Megszakadt a kommunikációs kapcsolat a kijelző és a rendszerszintű vezérlő (SLC) között. A kijelző le van választva. Forduljon a Schneider Electrichez.
A kijelző kommunikációja nincs hitelesítve Figyelmeztetés A kijelző és a rendszerszintű vezérlő (SLC) közötti kommunikációs kapcsolat nincs hitelesítve. Forduljon a Schneider Electrichez.
Az EPO vészkapcsoló aktiválva Kritikus A vészkikapcsolás (EPO) aktiválva lett. Inaktiválja a vészkikapcsolás (EPO) kapcsolóját.
A külső akkumulátorfelügyelet hibát észlelt Figyelmeztetés A kontaktus bemenet azt jelzi, hogy a külső akkumulátorfelügyelet hibát észlelt.  
Külső energiatárhely-felügyelet: Jelentősebb hibára vonatkozó riasztás Kritikus A kontaktus bemenet azt jelzi, hogy a külső energiatárhely-felügyelet jelentősebb hibára vonatkozó riasztást észlelt. Forduljon a Schneider Electrichez.
Külső energiatárhely-felügyelet: Kisebb hibára vonatkozó riasztás Figyelmeztetés A kontaktus bemenet azt jelzi, hogy a külső energiatárhely-felügyelet kisebb hibára vonatkozó riasztást észlelt. Forduljon a Schneider Electrichez.
A külső jelzés kikapcsolja a töltőt: Aktiválva Figyelmeztetés A töltő kikapcsolásának kontaktus bemenete aktiválva lett. Forduljon a Schneider Electrichez.
A firmware-verziók a párhuzamos UPS-ekben nem azonosak Figyelmeztetés A firmware-verziók a párhuzamos UPS-ekben nem azonosak. Frissítse a párhuzamos rendszer összes UPS-ének firmware-jét ugyanarra a verzióra.
Általános párhuzamosrendszer esemény Kritikus A párhuzamos rendszer nem lett megfelelően konfigurálva, vagy nem működik megfelelően. Forduljon a Schneider Electrichez.
Generátorról működik az UPS Tájékoztató A kontaktus bemenet azt jelzi, hogy az USP generátorról működik.  
Földhiba észlelve Figyelmeztetés A kontaktus bemenet azt jelzi, hogy a rendszer földelési hibát észlelt. Forduljon a Schneider Electrichez.
Magas akkumulátor-hőmérsékleti szint Figyelmeztetés Az akkumulátor hőmérséklete meghaladja a riasztáshoz beállított értéket. Ellenőrizze az akkumulátor hőmérsékletét. A magas hőmérséklet csökkentheti az akkumulátor élettartamát.
Leállás magas akkumulátor-hőmérséklet miatt Kritikus Az energiatárhely-felügyelet azt észlelte, hogy az akkumulátor hőmérséklete a leállítási határérték felett van. Ellenőrizze az akkumulátor hőmérsékletét.
A magas hatásfokú mód letiltva Tájékoztató A magas hatásfokú mód le lett tiltva egy kontaktus bemenetről.  
Magas páratartalom-határérték átlépése egy távoli érzékelőnél Figyelmeztetés Magas páratartalom-határérték átlépése történt az integrált környezetfigyelési érzékelő esetében. Ellenőrizze a környezetet.
Magas hőmérsékleti határérték átlépése egy távoli érzékelőnél Figyelmeztetés Magas hőmérsékleti határérték átlépése történt az integrált környezetfigyelési érzékelő esetében. Ellenőrizze a környezetet.
IMB zárva manuális bypass-szal (MBB) rendelkező párhuzamos rendszerben Figyelmeztetés A belső karbantartási bypass megszakító (IMB) zárolva lett a karbantartási bypass megszakítóval (MBB) rendelkező párhuzamos rendszerben.  
Belső manuális bypass megsz. (IMB) redundáns felügyelete nem működik megfelelően Figyelmeztetés A belső manuális bypass megszakító (IMB) két redundáns AUX-kapcsolója nem azonos állapotot jelent. Ellenőrizze a belső manuális bypass megszakító (IMB) AUX-kapcsolóinak vezetékeit.
Hiányos akkumulátor sor észlelve Figyelmeztetés A rendszer hiányos akkumulátor sort észlelt. Szerelje be a hiányzó akkumulátormodul(oka)t.
Helytelen 3 vezetékes konfiguráció észlelve Kritikus Az UPS esetében nem engedélyezett a 3 vezetékes rendszerként való működés a konfigurált UPS-rendszerfeszültségen. Forduljon a Schneider Electrichez.
Helytelen akkumulátorfelügyeleti vezérlő (BMC) észlelve Figyelmeztetés A rendszer helytelen akkumulátorfelügyeleti vezérlőt (BMC) észlelt. Ellenőrizze, hogy az akkumulátorfelügyeleti vezérlő (BMC) címazonosítói helyesen lettek-e hozzárendelve, és hogy a moduláris akkumulátorszekrények konfigurált száma megegyezik-e a beszerelt akkumulátorok számával.
Helytelen rendszerfeszültség-konfiguráció észlelve Kritikus A konfigurált UPS-rendszerfeszültség nincs a megengedett tartományban. Forduljon a Schneider Electrichez.
A kiolvasott UPS alapmodellszám helytelen Kritikus Az UPS alapmodellszáma nem felel meg a beépített keret típusának, az energiamodul típusának és/vagy a statikus bypass kapcsolómodul (SBS) típusának. Forduljon a Schneider Electrichez.
A kiolvasott UPS modellszám helytelen Kritikus Az UPS modellszáma nem egyezik meg az UPS alapmodellszámával. Forduljon a Schneider Electrichez.
A bemeneti frekvencia a tűrésen kívül esik Figyelmeztetés A bemeneti frekvencia a tűrésen kívül esik. Ellenőrizze a bemeneti frekvenciát és annak beállítását.
Bemeneti fázis hiányzik Figyelmeztetés Egy bemeneti fázis hiányzik. Ellenőrizze a bemenetet. Forduljon a Schneider Electrichez.
A bemeneti fázissorrend helytelen Figyelmeztetés A bemeneti fázissorrend helytelen. Ellenőrizze a bemenetet. Forduljon a Schneider Electrichez.
A bemeneti feszültség a tűrésen kívül esik Figyelmeztetés A bemeneti feszültség a tűrésen kívül esik.  
Belső teljesítménymodul – redundancia elveszítve Figyelmeztetés Elveszett a konfigurált belsőteljesítménymodul-redundancia, mert nem érhető el elegendő teljesítménymodul. Szereljen be további teljesítménymodulokat.
Az inverter ki van kapcsolva a felhasználó kérésére Figyelmeztetés Az inverter ki van kapcsolva a felhasználó kérésére.  
Az inverter kimenete nincs egy fázisban a bypass bemenetével Figyelmeztetés Az UPS-inverter kimenete nincs egy fázisban a bypass bemenetével.  
Az UPS terhelése a figyelmeztetési szint felett van Figyelmeztetés Az UPS terhelése a figyelmeztetési szint felett van. Csökkentse a rendszer terhelését.
Megszakadt a kommunikáció egy távoli érzékelővel Kritikus A helyi hálózati kezelőfelület és az integrált környezetfigyelési érzékelő között megszakadt a kommunikáció. Ellenőrizze a környezetet.
Alacsony akkumulátor-hőmérsékleti szint Figyelmeztetés Az akkumulátor hőmérséklete nem éri el a riasztáshoz beállított értéket.  
Alacsony páratartalom-határérték átlépése egy távoli érzékelőnél Figyelmeztetés Alacsony páratartalom-határérték átlépése történt az integrált környezetfigyelési érzékelő esetében. Ellenőrizze a környezetet.
Alacsony hőmérsékleti határérték átlépése egy távoli érzékelőnél Figyelmeztetés Alacsony hőmérsékleti határérték átlépése történt az integrált környezetfigyelési érzékelő esetében. Ellenőrizze a környezetet.
Maximális páratartalom-határérték átlépése egy távoli érzékelőnél Kritikus Maximális páratartalom-határérték átlépése történt az integrált környezetfigyelési érzékelő esetében. Ellenőrizze a környezetet.
Maximális hőmérsékleti határérték átlépése egy távoli érzékelőnél Kritikus Maximális hőmérsékleti határérték átlépése történt az integrált környezetfigyelési érzékelő esetében. Ellenőrizze a környezetet.
Manuális bypass megszakító (MBB) redundáns felügyelete nem működik megfelelően Figyelmeztetés A karbantartási bypass megszakító (MBB) két redundáns AUX-kapcsolója nem azonos állapotot jelent. Ellenőrizze a karbantartási bypass megszakító (MBB) AUX-kapcsolóinak vezetékeit.
Minimális páratartalom-határérték átlépése egy távoli érzékelőnél Kritikus Minimális páratartalom-határérték átlépése történt az integrált környezetfigyelési érzékelő esetében. Ellenőrizze a környezetet.
Minimális hőmérsékleti határérték átlépése egy távoli érzékelőnél Kritikus Minimális hőmérsékleti határérték átlépése történt az integrált környezetfigyelési érzékelő esetében. Ellenőrizze a környezetet.
Egymástól eltérő márkájú akkumulátorok string szinten észlelve Figyelmeztetés A string szinten összekapcsolt akkumulátormodulok márkája nem azonos. Győződjön meg arról, hogy a string szinten összekapcsolt akkumulátormodulok márkája azonos legyen.
Rendszerszinten egymástól eltérő kereskedelmi hivatkozások észlelve az akku.moduloknál Figyelmeztetés Rendszerszinten egymástól eltérő kereskedelmi hivatkozások észlelve az akkumulátormoduloknál. Győződjön meg arról, hogy az össze beszerelt akkumulátormodul azonos kereskedelmi hivatkozással rendelkezik.
Egymástól eltérő akkumulátormegoldások észlelhetők Figyelmeztetés Az UPS klasszikus akkumulátormegoldáshoz lett konfigurálva, de a rendszer egy vagy több meglévő akkumulátormodult észlelt. Győződjön meg arról, hogy egyetlen akkumulátormodul se legyen beszerelve.
A moduláris akkumulátor megszakítója nyitva Figyelmeztetés A moduláris akkumulátor megszakítója nyitva van.  
A moduláris akkumulátor szekrény kereskedelmi hivatkozása ismeretlen Figyelmeztetés A moduláris akkumulátorszekrény kereskedelmi hivatkozása ismeretlen. Forduljon a Schneider Electrichez.
A moduláris akkumulátor szekrényének olvadóbiztosítója kiégett Figyelmeztetés A moduláris akkumulátor szekrényének olvadóbiztosítója kiégett. Forduljon a Schneider Electrichez.
A moduláris akkumulátor váltakozó áramú reléje nyitva Figyelmeztetés A moduláris akkumulátor egyenáramú reléje nyitva van.  
A moduláris akkumulátor hőmérséklet a tűrésen kívül esik Figyelmeztetés A moduláris akkumulátorsor hőmérséklete a tűrésen kívül esik.  
A moduláris akkumulátor hőmérséklet a tűrésen kívül esik Figyelmeztetés A moduláris akkumulátor hőmérséklete a tűrésen kívül esik.  
Több NTP szerver kapcsolat engedélyezve Figyelmeztetés Több NTP-szerverkapcsolat van engedélyezve. Tiltsa le az NTP-szolgáltatást.
Nullaeltolódás észlelve Figyelmeztetés Nullaeltolódás észlelve.  
Az NMC kommunikációja megszakadt – csatlakoztatva Figyelmeztetés Megszakadt a kommunikációs kapcsolat a hálózati felügyeleti kártya (NMC) és a rendszerszintű vezérlő (SLC) között. A hálózati felügyeleti kártya (NMC) csatlakoztatva van. Forduljon a Schneider Electrichez.
Az NMC kommunikációja megszakadt – lecsatlakoztatva Figyelmeztetés Megszakadt a kommunikációs kapcsolat a hálózati felügyeleti kártya (NMC) és a rendszerszintű vezérlő (SLC) között. A hálózati felügyeleti kártya (NMC) le van választva. Forduljon a Schneider Electrichez.
Az NMC kommunikációja nincs hitelesítve Figyelmeztetés A hálózati felügyeleti kártya (NMC) és a rendszerszintű vezérlő (SLC) közötti kommunikációs kapcsolat nincs hitelesítve. Forduljon a Schneider Electrichez.
Az NMC-firmware nem kompatibilis Figyelmeztetés A hálózati felügyeleti kártya (NMC) firmware-je nem kompatibilis. Forduljon a Schneider Electrichez.
Teljesíténymodul(ok) (PM) nincsen(ek) jelen Figyelmeztetés Nem található(k) teljesíténymodul(ok).  
Statikus kapcsoló (SBS) nincs jelen Figyelmeztetés Nem található statikus bypass kapcsolómodul (SBS).  
Nem áll készen elegendő UPS az inverter bekapcsolásához Figyelmeztetés A rendszer egy vagy több párhuzamos UPS egységtől kérte az inverter bekapcsolását, de a rendszerben nem áll készen elegendő UPS egység az inverter működtetéséhez. Kapcsolja be több UPS egység inverterét és/vagy ellenőrizze a terhelés ellátásához szükséges párhuzamos UPS egységek minimális számának beállítását.
A kimeneti frekvencia a tűrésen kívül esik Figyelmeztetés A kimeneti frekvencia a tűrésen kívül esik. Ellenőrizze a kimenet frekvenciát és annak beállítását.
A kimeneti feszültség a tűrésen kívül esik Figyelmeztetés A kimeneti feszültség a tűrésen kívül esik.  
Magas környezeti hőmérséklet miatti túlterhelés az UPS-en Figyelmeztetés A terhelés magas környezeti hőmérsékleten való futtatásnál meghaladja az UPS névleges kapacitását. Csökkentse a rendszer terhelését vagy a környezeti hőmérsékletet.
Túlterhelés vagy rövidzárlat az UPS-en Figyelmeztetés A terhelés meghaladja a névleges kapacitás 100%-át, vagy rövidzárlat keletkezett a kimeneten. Csökkentse a rendszer terhelését, vagy ellenőrizze, hogy keletkezett-e rövidzárlat a kimeneten.
A párhuzamos kommunikáció megszakadt az 1. PBUS-kábelen Figyelmeztetés Előfordulhat, hogy az 1. PBUS-kábel sérült. Cserélje ki az 1. PBUS-kábelt.
A párhuzamos kommunikáció megszakadt a 2. PBUS-kábelen Figyelmeztetés Előfordulhat, hogy a 2. PBUS-kábel sérült. Cserélje ki a 2. PBUS-kábelt.
Párhuzamos vegyes üzemmód Figyelmeztetés Egy vagy több párhuzamos UPS egység akkumulátoros üzemmódban, míg a többi normál üzemmódban működik.  
Párhuzamos redundancia megszűnt Figyelmeztetés A konfigurált párhuzamos redundancia megszűnt; ennek oka a túl magas kimeneti terhelés, vagy az, hogy nem érhető el elegendő párhuzamos UPS egység. Csökkentse a rendszer terhelését vagy szereljen be további párhuzamos UPS egységeket.
Párhuzamosegység nincs jelen Figyelmeztetés Az UPS nem tud kommunikálni a párhuzamos UPS-sel (%d). Előfordulhat, hogy az UPS ki lett kapcsolva, vagy a PBUS-kábelek sérültek. Forduljon a Schneider Electrichez.
A PMC kommunikációja megszakadt - csatlakoztatva Figyelmeztetés Megszakadt a kommunikációs kapcsolat a teljesítménymodul-vezérlő (PMC) és az egységvezérlő (UC) között. A teljesítménymodul-vezérlő (PMC) csatlakoztatva van. Forduljon a Schneider Electrichez.
A PMC kommunikációja megszakadt - lecsatlakoztatva Figyelmeztetés Megszakadt a kommunikációs kapcsolat a teljesítménymodul-vezérlő (PMC) és az egységvezérlő (UC) között. A teljesítménymodul-vezérlő (PMC) le van választva. Forduljon a Schneider Electrichez.
A PMC kommunikációja nincs hitelesítve Figyelmeztetés Nincs hitelesítve a kommunikációs kapcsolat a teljesítménymodul-vezérlő (PMC) és az egységvezérlő (UC) között. Forduljon a Schneider Electrichez.
A teljesítménymodul letiltva Figyelmeztetés A teljesítménymodul le lett tiltva.  
A teljesítménymodul ventilátora nem működik Figyelmeztetés A teljesítménymodul egy vagy több ventilátora nem működik. A ventilátor redundanciája megszűnt. Forduljon a Schneider Electrichez.
A teljesítménymodul bemeneti hőmérséklete magas Figyelmeztetés A teljesítménymodul bemeneti hőmérséklete magas.  
A teljesítménymodul bemeneti hőmérséklete a tűrésen kívül esik Figyelmeztetés A teljesítménymodul bemeneti hőmérséklete a tűrésen kívül esik.  
A teljesítménymodul nem működik Figyelmeztetés A teljesítménymodul nem működik. Cserélje ki a teljesítménymodult, vagy forduljon a Schneider Electrichez.
A teljesítménymodul túlmelegedett Kritikus A teljesítménymodul hőmérséklete túllépte a kritikus szintet.  
A teljesítménymodul felügyelete hibát észlelt Kritikus A teljesítménymodul felügyelete hibát észlelt. Forduljon a Schneider Electrichez.
Teljesítménymodul hőmérsékletével kapcsolatos figyelmeztetés Figyelmeztetés A teljesítménymodul hőmérséklete túllépte a figyelmeztetési szintet.  
A termék nincs regisztrálva Tájékoztató Az UPS nincs regisztrálva. Kérjük, regisztrálja a terméket.
Redundáns belső man. bypass megsz. (RIMB) redundáns felügyelet működése nem megfelelő Figyelmeztetés A redundáns belső manuális bypass megszakító (RIMB) két redundáns AUX-kapcsolója nem azonos állapotot jelent. Ellenőrizze a redundáns belső manuális bypass megszakító (RIMB) AUX-kapcsolóinak vezetékeit.
A statikus bypass kapcsoló (SBS) modul nincs jelen Figyelmeztetés A felhasználó letiltotta a statikus bypass kapcsolómodult (SBS).  
A statikus kapcsoló (SBS) teljesítménye kisebb, mint az UPS konfigurált teljesítménye Figyelmeztetés A statikus bypass kapcsolómodul (SBS) névleges teljesítménye kisebb, mint az UPS konfigurált teljesítménye. Az UPS névleges teljesítménye le lett csökkentve, hogy megfeleljen a statikus bypass kapcsolómodul (SBS) névleges teljesítményének.  
Az SBSC kommunikációja megszakadt - csatlakoztatva Figyelmeztetés Megszakadt a kommunikációs kapcsolat a statikus bypass kapcsolómodul vezérlője (SBSC) és az egységvezérlő (UC) között. A statikus bypass kapcsolómodul vezérlője (SBSC) csatlakoztatva van. Forduljon a Schneider Electrichez.
Az SBSC kommunikációja megszakadt - lecsatlakoztatva Figyelmeztetés Megszakadt a kommunikációs kapcsolat a statikus bypass kapcsolómodul vezérlője (SBSC) és az egységvezérlő (UC) között. A statikus bypass kapcsolómodul vezérlője (SBSC) le van választva. Forduljon a Schneider Electrichez.
Az SBSC kommunikációja nincs hitelesítve Figyelmeztetés Nincs hitelesítve a kommunikációs kapcsolat a statikus bypass kapcsolómodul vezérlője (SBSC) és az egységvezérlő (UC) között. Forduljon a Schneider Electrichez.
Beállításfájl nincs elfogadva Figyelmeztetés A beállításfájl érvénytelen, vagy nem ehhez az UPS-hez készült.  
A vezérlődobozban lévő SLC nem működik megfelelően Kritikus A vezérlődobozban lévő rendszerszintű vezérlő (SLC) nem működik megfelelően. Forduljon a Schneider Electrichez.
A statikus bypass kapcsoló ventilátora nem működik Figyelmeztetés A statikus bypass kapcsolómodul (SBS) egy vagy több ventilátora nem működik. A ventilátor redundanciája megszűnt. Forduljon a Schneider Electrichez.
A statikus bypass kapcsoló nem működik Kritikus A statikus bypass kapcsoló nem működik. Az UPS esetében le van tiltva a statikus bypass működtetés. Forduljon a Schneider Electrichez.
Statikus bypass kapcsolóval kapcsolatos figyelmeztetés Figyelmeztetés A statikus bypass kapcsoló műszaki ellenőrzést igényel, de továbbra is teljesen működőképes. Forduljon a Schneider Electrichez.
A szinkronizálás nem érhető el - a rendszer szabadon fut Figyelmeztetés Az UPS nem szinkronizálható a bypass bemenetével, külső forrással vagy párhuzamos rendszerrel.  
A rendszer zárolva bypass üzemmódban Kritikus A rendszer zárolva van bypass üzemmódban. A rendszer 75 másodpercen belül több mint 10-szer váltott az inverter üzemmód és a bypass üzemmód között. Nyomja meg az inverter bekapcsológombját, hogy visszaváltson normál üzemmódba.
Rendszer üzemmódja - kényszerített statikus bypass Kritikus A rendszer egy kritikus eseményre vagy inverterkikapcsolási kérésre válaszul bypass üzemmódba váltott.  
Rendszer üzemmódja - karbantartási bypass Figyelmeztetés A rendszer terhelése a karbantartási bypass megszakítón (MBB) keresztül érkezik.  
Rendszer üzemmódja - kikapcsolva Kritikus A rendszer kimenő teljesítménye ki van kapcsolva.  
Rendszer üzemmódja - statikus bypass kérve Figyelmeztetés A rendszer az UPS elülső panelén vagy egy felhasználó által (általában karbantartás esetében) kezdeményezett szoftverparancsra válaszul bypass üzemmódba váltott.  
Rendszer üzemmódja - statikus bypass készenlét Kritikus A rendszer egy kritikus eseményre vagy egy inverterkikapcsolási kérésre válaszul statikus bypass készenléti üzemmódba váltott.  
Műszaki ellenőrzés javasolt Tájékoztató A terméket és annak akkumulátorait a megelőző karbantartás részeként javasolt ellenőrizni. Forduljon a Schneider Electrichez.
A bemeneti és/vagy a kimeneti transzformátor hőmérséklete túl magas Figyelmeztetés A bemeneti és/vagy a kimeneti transzformátor hőmérséklete túl magas. Ellenőrizze a bemeneti és/vagy a kimeneti transzformátor hőmérsékletét.
Az UC kommunikációja megszakadt - csatlakoztatva Figyelmeztetés Megszakadt a kommunikációs kapcsolat az egységvezérlő (UC) és a rendszerszintű vezérlő (SLC) között. Az egységvezérlő (UC) csatlakoztatva van. Forduljon a Schneider Electrichez.
Az UC kommunikációja megszakadt - lecsatlakoztatva Figyelmeztetés Megszakadt a kommunikációs kapcsolat az egységvezérlő (UC) és a rendszerszintű vezérlő (SLC) között. Az egységvezérlő (UC) le van választva. Forduljon a Schneider Electrichez.
Az UC kommunikációja nincs hitelesítve Figyelmeztetés Az egységvezérlő (UC) és a rendszerszintű vezérlő (SLC) közötti kommunikációs kapcsolat nincs hitelesítve. Forduljon a Schneider Electrichez.
A vezérlődobozban lévő UC nem működik megfelelően Kritikus A vezérlődobozban lévő egységvezérlő (UC) nem működik megfelelően. Forduljon a Schneider Electrichez.
Nem támogatott teljesítménymodul (PM) szekrény csatlakoztatva Kritikus Az észlelt UPS-teljesítménykeret típusát az UPS aktuális teljesítménykonfigurációja nem támogatja. Forduljon a Schneider Electrichez.
Nem támogatott teljesítménymodul (PM) típus csatlakoztatva Kritikus Az észlelt teljesítménymodul-típust az UPS aktuális teljesítménykonfigurációja nem támogatja. Forduljon a Schneider Electrichez.
Nem támogatott statikus kapcsoló (SBS) típus csatlakoztatva Kritikus Az észlelt statikus bypass kapcsolómodul (SBS) típusát az UPS aktuális teljesítménykonfigurációja nem támogatja. Forduljon a Schneider Electrichez.
A kimeneti megszakító (UOB) redundáns felügyelete nem működik megfelelően Figyelmeztetés Az egység kimeneti megszakítója (UOB) két redundáns AUX-kapcsolója nem azonos állapotot jelent. Ellenőrizze az egység kimeneti megszakítója (UOB) AUX-kapcsolóinak vezetékeit.
Az UPS statikus bypass üzemmódban van zárolva: Aktiválva Figyelmeztetés A statikus bypass üzemmódban zárolt UPS kontaktus bemenete aktiválva van.  
UPS üzemmódja - akkumulátor Figyelmeztetés Akkumulátorról működik a tápellátás megszakadása vagy eConversion módból való átváltás miatt.  
UPS üzemmódja - akkumulátorteszt Tájékoztató Akkumulátorról működik az akkumulátor teljesítménytesztje miatt.  
UPS üzemmódja - kényszerített statikus bypass Kritikus Az UPS kényszerített statikus bypass üzemmódban van. Tekintse meg az aktív riasztásokat és az eseménynaplót további információkért arról, miért van a UPS kényszerített statikus bypass üzemmódban.
UPS üzemmódja - inverter készenlét Tájékoztató Az UPS készen áll az akkumulátoros üzemmódra, de a rendszer engedélyére vár. Az UPS-kimenet ki van kapcsolva.  
UPS üzemmódja - manuális bypass Figyelmeztetés Az UPS terhelése a karbantartási bypass megszakítón (MBB) keresztül érkezik.  
UPS üzemmódja - kikapcsolva Kritikus A kimenő teljesítmény ki van kapcsolva.  
UPS üzemmódja - statikus bypass kérve Figyelmeztetés Az UPS az UPS elülső panelén vagy egy felhasználó által (általában karbantartás esetében) kezdeményezett szoftverparancsra válaszul bypass üzemmódba váltott.  
UPS üzemmódja - statikus bypass készenlét Figyelmeztetés A UPS készen áll a statikus bypass üzemmódra, de a rendszer engedélyére vár. A UPS-kimenet ki van kapcsolva.  
A UPS kimeneti teljesítménye túl alacsony az eConversion használatához Tájékoztató A UPS kimeneti teljesítménye túl alacsony az eConversion használatához. Növelje a UPS kimeneti teljesítményét, vagy tiltsa le az eConversion módot.
A UPS felügyelete hibát észlelt Kritikus Az UPS felügyelete hibát észlelt. Forduljon a Schneider Electrichez.
A felhasználó által beállítható 1. bemenet bekapcsolva Tájékoztató A felhasználó által beállítható 1. bemenet be van kapcsolva.  
A felhasználó által beállítható 2. bemenet bekapcsolva Tájékoztató A felhasználó által beállítható 2. bemenet be van kapcsolva.  
Garancia hamarosan lejár Tájékoztató A termék garanciája hamarosan lejár. Forduljon a Schneider Electrichez.
QR Code is a registered trademark of DENSO WAVE INCORPORATED in Japan and other countries.

Ez hasznos volt?