990-5910F-011

Varaosien tarpeen arviointi

Jos epäilet, että saatat tarvita varaosan, ota yhteyttä Schneider Electriciin. Noudata seuraavia ohjeita, jotta asiakastuki voi auttaa sinua tehokkaasti:

 1. Jos järjestelmässä on hälytys, selaa hälytysten luetteloa, ota sen tiedot muistiin ja anna ne asiakastukihenkilölle.
 2. Kirjoita yksikön sarjanumero muistiin, jotta se on saatavilla, kun otat yhteyttä Schneider Electriciin.
 3. Mikäli mahdollista, soita Schneider Electricille puhelimesta, joka on näytön lähistöllä. Näin voit antaa pyydettäessä lisätietoja.
 4. Valmistaudu kuvailemaan ongelma yksityiskohtaisesti. Asiakastukihenkilö auttaa sinua ratkaisemaan ongelman puhelimitse, jos mahdollista. Muussa tapauksessa saat RMA-numeron (Return Material Authorization – materiaalin palautusoikeus). Jos moduuli palautetaan Schneider Electricille, RMA-numero on kirjoitettava selkeästi paketin päälle.
 5. Jos yksikkö palautetaan takuuajan puitteissa, ja Schneider Electric on suorittanut yksikön käynnistämisen, korjaukset ja varaosat ovat ilmaisia. Jos takuuaika on umpeutunut, korjaukset ja varaosat ovat maksullisia.
 6. Jos yksikkö kuuluu Schneider Electricin huoltosopimuksen piiriin, pidä sopimus saatavilla, jotta voit antaa tarvittavia tietoja sinua auttavalle henkilölle.

UPSin sarjanumeroiden sijainti

 1. Napauta valikkopainiketta etusivulla.
 2. Napauta Tietoja.
 3. Kirjoita ylös UPS-kotelon sarjanumero ja pidä se valmiina asiakastukea varten.
  HUOMAUTUS: Jos näyttö ei ole käytettävissä, irrota etupaneeli. UPSin sarjanumero on nimilevyn tarrassa kohdassa SERIAL:.

  Esimerkki UPSin nimilevyn tarrasta

 4. Napauta nuolta siirtyäksesi seuraaville sivuille ja kirjoita ylös näytön ja verkonhallintakorttien sarjanumerot ja pidä ne valmiina asiakastukea varten.
QR Code is a registered trademark of DENSO WAVE INCORPORATED in Japan and other countries.

Auttoiko tämä?