990-5910F-022

Vaststellen of u een vervangingsonderdeel nodig hebt

Om te bepalen of u een vervangingsonderdeel nodig hebt, kunt u contact opnemen met de klantenondersteuning van Schneider Electric. Volg de onderstaande procedure, zodat de medewerker u meteen van dienst kan zijn:

 1. Is er sprake van een alarmtoestand, blader dan door de alarmlijsten, noteer de gegevens en geef deze door aan de medewerker.
 2. Schrijf het serienummer van het apparaat op, zodat u dit bij de hand hebt wanneer u contact opneemt Schneider Electric.
 3. Bel Schneider Electric indien mogelijk met een telefoon in de buurt van het display, zodat u extra gegevens kunt opzoeken en doorgeven aan de medewerker.
 4. Zorg dat u een gedetailleerde beschrijving van het probleem kunt geven. Een medewerker zal u, indien mogelijk, via de telefoon helpen het probleem op te lossen, of u een retourautorisatienummer (RMA) geven. Wanneer u een module terugstuurt naar Schneider Electric, moet dit nummer duidelijk op de buitenkant van de verpakking worden vermeld.
 5. Als het apparaat nog binnen de garantieperiode valt en in bedrijf is gesteld door Schneider Electric, worden reparaties of vervangingen gratis uitgevoerd. Als de garantietermijn is verstreken, worden kosten in rekening gebracht.
 6. Als het apparaat onder een onderhoudscontract van Schneider Electric valt, dient u dit contract bij de hand te hebben, zodat u de medewerker informatie hierover kunt geven.

De serienummers opzoeken

 1. Tik in het beginscherm op de menuknop.
 2. Tik op Info.
 3. Noteer het serienummer van de UPS-behuizing en houd dit bij de hand voor de klantenservice.
  OPMERKING: Als het display niet beschikbaar is, verwijdert u het voorpaneel om het UPS-serienummer van het label op de naamplaat SERIAL: af te lezen.

  Voorbeeld van naamplaatlabel voor UPS

 4. Tik op de pijl om naar de volgende pagina's te gaan, noteer de serienummers van het display en de netwerkbeheerkaart(en) en houd deze bij de hand voor de klantenservice.
QR Code is a registered trademark of DENSO WAVE INCORPORATED in Japan and other countries.

Was dit nuttig?