990-5910F-015

Cserealkatrész szükségességének megállapítása

Annak megállapításához, hogy szükség van-e cserealkatrészre, forduljon a Schneider Electrichez, és kövesse az alábbi eljárást, hogy segítse képviselőnk munkáját:

 1. Riasztási állapot esetén görgessen végig a riasztási listákon, jegyezze fel az információkat, majd továbbítsa azokat a képviselő felé.
 2. Írja le az egység sorozatszámát, hogy kéznél legyen, amikor kapcsolatba lép a Schneider Electric ügyfélszolgálatával.
 3. Ha lehetséges, hívja a Schneider Electricet egy olyan telefonról, amely a kijelző közvetlen közelében van, hogy össze tudja gyűjteni és jelenteni tudja a további információkat a képviselőnek.
 4. Készüljön fel arra, hogy részletes leírást kell adnia a problémáról. -A képviselő telefonon segít megoldani a problémát, ha lehetséges, vagy Önhöz rendel egy anyagvisszaküldési engedélyezési (RMA) számot. Ha a modult visszaküldi a Schneider Electricnek, ezt az RMA-számot jól láthatóan fel kell tüntetni a csomag külsején.
 5. Ha az egység még jótállási időn belül van, és a Schneider Electric helyezte üzembe, a javításoknak vagy cseréknek nem lesz költsége. Ha az egység jótállási ideje lejárt, akkor díjat kell fizetni.
 6. Ha az egység egy Schneider Electric-szervizszerződés hatálya alá tartozik, készítse elő a szerződést, hogy az abban található információkat meg tudja adni a képviselőnek.

A sorozatszámok megkeresése

 1. Koppintson a menügombra a kezdőlap képernyőn.
 2. Koppintson a Névjegy lehetőségre.
 3. Jegyezze fel a UPS szekrény sorozatszámát, hogy kéznél legyen, amikor kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal.
  MEGJEGYZÉS: Ha a sorozatszám nem látható, távolítsa el az elülső panelt, és jegyezze fel a UPS sorozatszámát a névtábláról a SERIAL: alatt.

  Példa a UPS névláblájára

 4. Koppintson a nyílra a következő oldalakra való továbblépéshez, és írja le a kijelző és a hálózati felügyeleti kártya (vagy kártyák) sorozatszámát, hogy kéznél legyenek, amikor kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal.
QR Code is a registered trademark of DENSO WAVE INCORPORATED in Japan and other countries.

Ez hasznos volt?