990-5910D-022

Spanningscompensatie uitgangstransformator

Het is mogelijk om voor een uitgangstransformator te compenseren en het uitgangsspanningsverlies in evenwicht te brengen (0-3%). De spanningscompensatie van de uitgangstransformator werkt zonder dat de UPS de spanning aan de secundaire zijde van de transformator meet.

  1. Bij 0% belasting moet u de spanning aan de secundaire zijde van de transformator meten. De uitgangsspanning van de UPS wordt dan handmatig ingesteld via de instelling Spanningscompensatie (%) om compensatie indien nodig te offsetten.

  2. Vervolgens moet de UPS worden belast. U moet de spanning aan de secundaire zijde van de transformator opnieuw meten en de uitgangsspanning van de UPS moet worden ingesteld via de instelling Spanningscompensatie van transformator (%) om voor het spanningsverlies in de transformator te compenseren.

De vereiste spanningscompensatie bij de specifieke belasting wordt gebruikt voor een automatische aanpassing van de lineaire uitgangsspanning op de UPS conform het percentage van de uitgangsbelasting.

QR code for this page

Was dit nuttig?