990-5910F-015

A bemeneti érintkezők konfigurálása

 1. Koppintson a Konfiguráció > Érintkezők és relék lehetőségre, és válassza ki a konfigurálni kívánt bemeneti érintkezőt.
 2. Válassza ki a legördülő listából a kiválasztott bemeneti érintkező funkcióját:
  Egyik sem: Nincs művelet rendelve ehhez a bemeneti érintkezőhöz. Generátorról működik az UPS: Ez a bemenet jelzi, hogy a UPS-t egy generátor táplálja. Ki kell választania az akkumulátor töltésének áramerősségét is, mialatt a UPS-t generátor táplálja. Válasszon az Akk töltési telj generátorról történő áramell esetén beállításnál a 0% (nincs akkumulátortöltés), 10%, 25%, 50%, 75% vagy 100% (teljes akkumulátortöltés) lehetőségek közül. Az Akk töltési telj generátorról történő áramell esetén beállítás csak ennél a funkciónál választható ki.
  Földelési hiba: Ez a bemenet jelzi, hogy hiba lépett fel a földelésnél. Akkumulátorhelyiség szellőzése nem működik: Ez a bemenet jelzi, hogy az akkumulátortér szellőzése nem működik. Amíg a bemenet aktív, az akkumulátortöltő kikapcsol.
  Felhasználó által definiált (1): Általános célú bemenet. Külső akkumulátorfelügyelet hibát észlelt: Ez a bemenet jelzi, hogy a külső akkumulátorfelügyelet hibát észlelt. Amikor a bemenet aktív, a UPS megjelenít egy riasztást (egyéb műveletet nem végez).
  Felhasználó által definiált (2): Általános célú bemenet. Magas hatásfokú üzemmód le van tiltva: Ha a bemenet aktív, a UPS nem állhat át magas hatásfokú üzemmódba (ECO mód és eConversion mód), illetve kilép a magas hatásfokú üzemmódokból.
  A külső energiatárhely-felügyelet kisebb hibát észlelt: Ez a bemenet jelzi, hogy a külső energiatárhely-felügyelet kisebb hibát észlelt. A külső jelzés kikapcsolja a töltőt: Ha ez a bemenet aktív, a töltő kikapcsol, ha erre vonatkozó jelzés kap egy külső berendezéstől, például a külső energiatárolótól.
  A külső energiatárhely-felügyelet jelentősebb hibát észlelt: Ez a bemenet jelzi, hogy a külső energiatárhely-felügyelet jelentősebb hibát észlelt. A transzformátor hőmérséklete túl magas: Ez a bemenet jelzi, hogy a transzformátorra túl magas hőmérséklet miatti riasztás van érvényben.
 3. Koppintson az OK gombra a beállítások mentéséhez.
QR Code is a registered trademark of DENSO WAVE INCORPORATED in Japan and other countries.

Ez hasznos volt?