990-5910F-015

Terheléscsökkentés konfigurálása

A terheléscsökkentés lehetővé teszi, hogy prioritást adjon annak, hogy a UPS-nek milyen terheléseket kell támogatnia akkumulátoros üzemmódban. Ha a terheléscsökkentés engedélyezve van, a kevésbé kritikus terheléseket egy kimeneti relé jelével lehet lekapcsolni, amely az akkumulátorok lemerülése során aktiválódik. A kevésbé kritikus terheléseket ezután újra lehet támogatni, amikor az akkumulátorok feltöltődnek, és a kimeneti reléjelzés inaktiválódik.

  1. Legalább egy kimeneti relét konfiguráljon terheléscsökkentésre, lásd A kimeneti relék konfigurálása a részletekért.
  2. Koppintson a Konfiguráció > Terheléscsökkentés lehetőségre.
  3. Válassza ki a Terheléscsökkentés engedélyezése lehetőséget.
  4. Állítsa be a Kimeneti relé aktiválása az akkumulátor töltöttségi állapotánál (%) értéket az akkumulátor töltöttségi állapotára, amelynek aktiválnia kell a terheléscsökkentő kimeneti relé(ke)t, miközben az akkumulátor lemerül.
  5. Állítsa be a Kimeneti relé inaktiválása az akkumulátor töltöttségi állapotánál (%) értéket az akkumulátor töltöttségi állapotára, amelynek inaktiválnia kell a terheléscsökkentő kimeneti relé(ke)t, miközben az akkumulátor töltődik. Ennek 0-ra állítása a terheléscsökkentő kimeneti relé(k) azonnali kikapcsolását jelenti, amint a UPS már nem üzemel akkumulátoros üzemmódban, és az akkumulátor töltése megkezdődött.
  6. A Kimeneti relé inaktiválási késleltetés (perc) beállítása a terheléscsökkentő kimeneti relé(k) inaktiválása előtti késleltetés percben kifejezve. Ennek 0-ra állítása a terheléscsökkentés azonnali kikapcsolását jelenti, amint az akkumulátor töltöttségi állapota eléri a konfigurált kikapcsolási küszöbértéket.
  7. Koppintson az OK gombra a beállítások mentéséhez.
    Egy figyelmeztető üzenet jelenik meg, ha nincs kimeneti relé konfigurálva a terheléscsökkentéshez. Lásd A kimeneti relék konfigurálása egy kimeneti relé terheléscsökkentésének konfigurálásához.
QR Code is a registered trademark of DENSO WAVE INCORPORATED in Japan and other countries.

Ez hasznos volt?