990-5910D-015

UPS-beállítások visszaállítása USB-eszközről

MEGJEGYZÉS: A UPS csak olyan beállításokat fogad el, amelyek eredetileg ugyanarról az eszközről lettek mentve. Más UPS-ekről mentett beállításokat nem lehet újból használni.
A beállításokat csak akkor lehet visszaállítani, ha az UPS karbantartási bypass üzemmódban vagy kikapcsolt állapotban van.
MEGJEGYZÉS: Ne nyissa az egység bemeneti megszakítóját (UIB) a leállítási művelet végén, mert ezzel kikapcsolja a kijelző áramellátását.
  1. Válassza az Ellenőrzés > Irányított sorozatok > UPS rendszer leállítása vagy az Ellenőrzés > Irányított sorozatok > UPS leállítása párhuzamos rendszerben lehetőséget, és kövesse a kijelzőn megjelenő lépéseket.
  2. Válassza a Konfiguráció > Mentés/visszaállítás lehetőséget.
  3. Nyissa ki az elülső panelt.
  4. Helyezze az USB-eszközt az UPS valamelyik USB-portjába.
  5. Koppintson a Visszaáll lehetőségre az USB-eszközön található UPS-beállítások implementálásához. Várjon, amíg a vezérlő automatikusan újraindul.
    MEGJEGYZÉS: Ne távolítsa el az USB-eszközt, amíg a visszaállítási folyamat be nem fejeződik.
  6. Válassza az Ellenőrzés > Irányított sorozatok > UPS rendszer elindítása vagy az Ellenőrzés > Irányított sorozatok > UPS elindítása párhuzamos rendszerben lehetőséget, és kövesse a kijelzőn megjelenő lépéseket.
QR code for this page

Ez hasznos volt?