990-5910F-015

Az akkumulátormegoldás konfigurálása

VESZÉLY!
áramütés, robbanás vagy elektromos kisülés veszélye
Az akkumulátor beállításait csak az akkumulátorokat, az akkumulátor konfigurálását és a szükséges óvintézkedéseket ismerő szakember adhatja meg.
Az utasítások figyelmen kívül hagyása halálos vagy súlyos balesethez vezet.
 1. Koppintson a Konfiguráció > Akkumulátor lehetőségre.
 2. Válassza ki az akkumulátormegoldás típusát.
  1. Válassza a Standard lehetőséget, ha szabványos Galaxy VS akkumulátormegoldással rendelkezik, és válassza ki az adott akkumulátorkonfigurációnak megfelelő kereskedelmi hivatkozást a legördülő listából.
  2. Válassza a Moduláris lehetőséget, ha moduláris Galaxy VS akkumulátormegoldással rendelkezik.
  3. Válassza az Egyéni lehetőséget, ha egyéni akkumulátormegoldással rendelkezik.
 3. Koppintson az Ált. beállítások lehetőségre, és állítsa be a következő paramétereket:
  MEGJEGYZÉS: Koppintson mindegyik lapon az OK gombra a beállítások mentéséhez, és koppintson a nyíl szimbólumra a következő lapra való továbblépéshez. A moduláris akkumulátormegoldások esetében csak az első három beállítás érhető el.
  Akkumulátormegszakítóhoz csatlakoztatott akkumulátorszekrények száma/Moduláris akkumulátorszekrények száma Beállíthatja az egyes akkumulátormegszakítókhoz csatlakoztatott akkumulátorszekrények számát/Beállíthatja a UPS-hez csatlakoztatott moduláris akkumulátorszekrények számát.
  Alacsony futásidő figy (mp) Beállíthatja a hátralevő futásidőre vonatkozó küszöbértéket (másodpercben), amelynél az alacsony futásidő figyelmeztetése aktiválódik.
  Töltési kapacitás (%) Beállíthatja a maximális töltöttségi szintet (százalékban) a UPS névleges teljesítményéhez képest.
  Minimális küszöbérték (°C) Beállíthatja az akkumulátor legalacsonyabb elfogadható hőmérsékletét Celsiusban vagy Fahrenheitben. Ha a hőmérséklet a küszöbérték alá csökken, aktiválódik egy riasztás.
  Maximális küszöbérték (°C) Beállíthatja az akkumulátor legmagasabb elfogadható hőmérsékletét Celsiusban vagy Fahrenheitben. Ha a hőmérséklet a küszöbérték fölé emelkedik, aktiválódik egy riasztás.
  Automatikus gyorstöltés mód Válassza ki, ha engedélyezni szeretné az automatikus gyorstöltés módot. Ez a funkció automatikusan átkapcsolja a töltőt gyorstöltési módba, miután a rendszer akkumulátorról működött.
  Ciklikus töltési mód Válassza ki, ha engedélyezni szeretné a ciklikus töltési módot.

  A ciklikus töltés során váltakozva követik egymást a csepptöltési és a tétlenségi időszakok. A funkció révén folyamatosan fenntartható az akkumulátor töltöttségi állapota anélkül, hogy az akkumulátort folyamatos csepptöltéssel terhelné.

  Tesztinterv minden Beállíthatja, hogy a UPS milyen gyakran végezzen akkumulátortesztet.
  H. t. n. Beállíthatja, hogy a hét melyik napján fusson az akkumulátorteszt.
  T. i. i. Beállíthatja, hogy az adott napon melyik időpontban fusson az akkumulátorteszt.
 4. Csak az egyéni akkumulátormegoldások esetében: Koppintson a Spec. beállítások lehetőségre, és állítsa be a következő paramétereket:
  MEGJEGYZÉS: Koppintson mindegyik lapon az OK gombra a beállítások mentéséhez, és koppintson a nyíl szimbólumra a következő lapra való továbblépéshez.
  Akkumulátor típusa Kiválaszthatja az akkumulátor típusát.
  Akk kp csatlak Kiválaszthatja, hogy van-e csatlakoztatva egy akkumulátor-középpont.
  Hőm megfigy kikapcs Kiválaszthatja, ha le kívánja tiltani az akkumulátor hőmérsékletének figyelését.
  Akkumulátorkapacitás blokkonként (Ah) Beállíthatja az akkumulátorkapacitást akkumulátorblokkonként (amperórában) az egyes akkumulátormegszakítókhoz csatlakoztatott akkumulátorbankokhoz.
  Párhuzamos akkumulátorstringek száma Beállíthatja a párhuzamosan csatlakoztatott akkumulátorstringek számát az egyes akkumulátormegszakítókhoz csatlakoztatott akkumulátorbankokhoz.
  Akkumulátorblokkok száma stringenként Beállíthatja az akkumulátorblokkok számát akkumulátorstringenként.
  Akkumulátorcellák száma blokkonként Beállíthatja az akkumulátorcellák számát akkumulátorblokkonként.
  DC feszültség akkumulátorcellánként (V) Beállíthatja a töltési feszültséget akkumulátorcellánként a Csepptöltés funkcióhoz.

  A csepptöltés az alapszintű töltési funkció, amely bármilyen típusú akkumulátornál használható, és a töltő automatikusan elindítja.

  Beállíthatja a töltési feszültséget akkumulátorcellánként a Gyorstöltés funkcióhoz.

  A gyorstöltéssel gyorsan, rövid időn belül feltölthetők a lemerült akkumulátorok.

  Beállíthatja a töltési feszültséget akkumulátorcellánként a Kiegyenlítő töltés funkcióhoz.

  A kiegyenlítő töltéssel kiegyenlíthetők a nem egyenlő mértékben lemerült nyitott cellás akkumulátorok. Az elérhető töltési módszerek közül ez érhető el a lehető legmagasabb feszültségi szinthez. A kiegyenlítő töltés során a nyitott cellás akkumulátorokból víz párolog el, amit a töltés végeztével pótolni kell.

  Töltés időtartama (mp) Beállíthatja a töltés időtartamát másodpercben a Gyorstöltés és a Kiegyenlítő töltés funkciókhoz.
  DC leáll. fesz. akkumulátorcellánként (V) Beállíthatja azt a feszültségi szintet akkumulátorcellánként, amelynél az akkumulátort le kell állítani.
  Névleges hőmérséklet (°C)/Névleges hőmérséklet (°F) Beállíthatja a névleges hőmérsékletet Celsiusban vagy Fahrenheitben.
  Töltés áramerőssége Beállíthatja a töltés áramerősségét.
  Gyorstöltés enged. Válassza ki az akkumulátorok gyorstöltésének engedélyezéséhez.

  A gyorstöltéssel gyorsan, rövid időn belül feltölthetők a lemerült akkumulátorok.

  Akk teljes lemer eng Válassza ki az akkumulátorok teljes lemerülésének engedélyezéséhez, amikor a UPS akkumulátorról működik. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az akkumulátorok a normális javasolt értéknél is alacsonyabb feszültségig merüljenek. Vegye figyelembe, hogy ez károsíthatja az akkumulátorokat.
  Akkumulátor aut. leválasztásának enged. Válassza ki az akkumulátorok automatikus leválasztásának engedélyezéséhez. Ha a UPS-rendszer kimenete kikapcsol, és nem lehetséges az akkumulátorok töltése, ez a funkció az akkumulátorok teljes lemerülésének elkerülése érdekében aktiválja az akkumulátormegszakítókat a következő idő letelte után:
  • Két hét.

  • 10 perc, ha az akkumulátorcella feszültségi szintje a kikapcsolási szint alatt van.

QR Code is a registered trademark of DENSO WAVE INCORPORATED in Japan and other countries.

Ez hasznos volt?