990-5995E-004

Symboler, der anvendes i produktet

Dette er symbolet for jording/jord.

Dette er symbolet for beskyttelsesjord/udstyrets jordingsleder.

Dette er symbolet for jævnstrøm. Det kaldes også DC.

Dette er symbolet for vekselstrøm. Det kaldes også AC.

Dette er symbolet for positiv polaritet. Det bruges til at identificere de(n) positive terminal(er) på udstyr, der anvendes med eller genererer jævnstrøm.

Dette er symbolet for negativ polaritet. Det bruges til at identificere de(n) negative terminal(er) på udstyr, der anvendes med eller genererer jævnstrøm.

Dette er batterisymbolet.

Dette er symbolet for den statiske bypass-switch. Det bruges til at angive afbrydere, der er designet til at omgå  UPS'ens normale drift i tilfælde af høj indstrømning  eller fejltilstande.

Dette er symbolet for AC/DC-konverteren (ensretter). Det bruges til at identificere en AC/DC-konverter (ensretter) og, i tilfælde af plug-in-enheder, til at identificere de relevante stik.

Dette er symbolet for DC/AC-konverteren (vekselretter). Det bruges til at identificere en DC/AC-konverter (vekselretter) og, i tilfælde af plug-in-enheder, til at identificere de relevante stik.

Dette er symbolet for sikringen. Det bruges til at identificere sikringsbokse eller deres placering.

Dette er symbolet for indgang. Det bruges til at identificere en indgangsterminal, når det er nødvendigt at skelne mellem ind- og udgange.

Dette er symbolet for udgang. Det bruges til at identificere en udgangsterminal, når det er nødvendigt at skelne mellem ind- og udgange.

Dette er symbolet for afbryderen. Det bruges til at identificere den afbryder (switch), der beskytter udstyret mod kortslutning eller stor strøm fra lasten. Afbryderen åbner kredsløbene, når strømspændingen når den maksimalt tilladte grænse.

Dette er symbolet for kredsløbsafbryderen. Det bruges til at identificere den kredsløbsafbryder, der beskytter udstyret mod kortslutning eller stor strøm fra lasten. Afbryderen åbner kredsløbene, når strømspændingen når den maksimalt tilladte grænse.

Dette er symbolet for kredsløbsafbryder/switch. Det bruges til at identificere den kredsløbsafbryder eller switch, der beskytter udstyret mod kortslutning eller stor strøm fra lasten. Afbryderen åbner kredsløbene, når strømspændingen når den maksimalt tilladte grænse.

Dette er Neutralsymbolet. Det bruges til at identificere nulledere eller deres placering.

Dette symbolet for fasestrømlederen. Det bruges til at identificere fasestrømledere eller deres placering.

QR Code is a registered trademark of DENSO WAVE INCORPORATED in Japan and other countries.

Var dette nyttigt?